fbq
erika helin

"Uimapuvussa ei voi mennä baariin" - Näin Ravintola Teatterista kommentoidaan ulos heitetyn Erika Helinin toppikohua

OnlyFans-tähti Erika Helin heitettiin viikonloppuna ulos Teatteri-yökerhosta pukeutumisensa vuoksi. 

Erika Helin heitettiin ulos liian paljastavan asun takia ravintola Teatterista - kuva!

Erika meni baariin pukeutuneena vaaleanpunaiseen toppiin, joka on peittävyydeltään samaa luokkaa bikinien yläosan kanssa. 

Erika avaa asiaa Instagram-julkaisussaan. Hänen mukaansa toppi ei ole verrattavissa bikineihin. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Mun DM on ensinnäkin täynnä viestejä siitä, että uimapuvussa ei voi mennä baariin. Tässä 1-kuvassa näette bikiniyläosan. 2-kuvassa on toppi. Minä näen niissä selkeän eron, ilmeisesti monelle muulle myös toka näyttää bikiniltä. Se nyt ei kuitenkaan ole uimavaate, faktoja ei voi mielipiteillä muuttaa, Erika kirjoittaa kahden kuvan yhteydessä, joista ensimmäisessä hän on pukeutunut bikineihin ja toisessa kohuttuun toppiin. 

Myös somevaikuttajan töitä tekevä Erika pohtii, että onko hänen rintojensa koko vaikuttanut hänet poistaneen portsarin käytökseen. 

- Yksi juttu on myös se, että isorintaisen päällä mikä tahansa bikini tai toppi näyttää paljastavalta, tai toisten silmään liian seksikkäältä. Olisiko samainen toppi ollut ok pienirintaisella, mitä luulette? Ainakin Teatterin IGssä on kuva, jossa nainen on pukeutunut tämän saman malliseen toppiin.

Erikan mukaan portsarin käytöksestä oli aistittavissa naisvihaa. 

- Järjestyksenvalvoja kommentoi myös, että kyseessä aikuisten K24 baari. Mitä tällainen kommentti ajaa takaa? Mä näytän selkeästi siltä, että olen lähempänä 30v kuin 20v. Mulle tämä kuulostaa siltä, että pinkki ja sydämet sopii vain pikkutytöille ja pikkutyttöjä ei heille kaivata. Semi naisvihaiset setit, poistaa aikuinen asiakas pikkutyttömäisyyden takia.

Erika Heliniltä suoraa tilitystä alkoholikulttuurista: "Tyhjensin tuhansien eurojen edestä shamppanjaa lavuaariin"

Erika ihmettelee myös, miksi hän pääsi lipunmyynnistä läpi, jos ravintola ei kerran hyväksynyt hänen asuvalintaansa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Myöhemmin Instagram-tarinassaan Erika paljastaa ottaneensa yhteyttä Teatteri-ravintolaan tapahtuneen johdosta. 

- Keskustelin ravintolatoimen johtajan kanssa puhelimitse. Hän oli samaa mieltä kanssani, että ensin olisi voitu kohteliaasti kehottaa asun vaihtamiseen. Siinä on tapahtunut virhearvio, kun on päästetty sisään asussa, joka ei sovi pukukoodiin. 

Somevaikuttajan mukaan häneltä oltiin puhelun aikana pahoiteltu asun ja iän kommentointia. Erika on myös jatkossa tervetullut Teatteriin, vaikka portsari oli antanut ymmärtää toisin. 

erika helin

- Mulle jäi siitä hyvä mieli, että epäonnistumista pahoiteltiin ja suunnitelma palvelun korjaamiseksi oli tehty. Esimerkillistä toimintaa!

HS:n toimittaja osallistui Erika Helinin Onlyfans-kurssille- lopputulos yllättää: "Anteeksi, alapää"