fbq
Marko Anttila

Työttömyys päättyi! Ukrainan sota vei pelipaikan Mörkö-Marko Anttilalta - joukkopako Jokereista

Suomen maajoukkueen kanssa olympiakultaa voittanut Marko Anttila pelaa loppukauden kasvattajaseurassaan Tampereen Ilveksessä.

Liikanimellä "Mörkö" tunnettu laitahyökkääjä jäi viime viikolla työttömäksi, kun Helsingin Jokerit ilmoitti vetäytyvänsä KHL:stä Ukrainan sodan takia.

Mörkö-Marko Anttila riutui olympialaisissa eristyksessä - onneksi perhe tukee kisareissulla: ”Vaikka aikaeroa onkin jonkin verran”

203-senttinen ja 104-kiloinen Mörkö-Marko pelasi Ilveksessä viimeksi kaudella 2010-2011. Tuolloin hän nakutti 13 tehopistettä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Marko Anttilan paluulla on valtava merkitys Liigalle, joukkueellemme ja organisaatiollemme. Markon saavutukset jääkiekkoilijana hakevat vertaistaan, ja hänellä on kaikkien jääkiekon parissa toimivien ihmisten valtava kunnioitus niin pelaajana kuin ihmisenäkin. Haluamme toivottaa Markon lämpimästi tervetulleeksi takaisin Ilves-perheeseen, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kommentoi.

Laiturin ja Ilveksen sopimus kattaa loppukauden.

Ukrainan sota on tarkoittanut muutoksia monelle Jokereiden pelaajalle.

Tänään on tiedotettu muun muassa Hannes Björnisen, Iiro Pakarisen, Niklas Frimanin ja Petteri Lindbohmin jättäneen seuran. He kaikki olivat voittamassa Leijonien kanssa olympiakultaa.

 Radio Voima: Lahden kaupungilta luvassa avokätinen palkinto Leijonien kultasankarille – Pensselisetä-Björninen väläyttelee messevää lahjatoivetta

Myös Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki siirtyi yllättäen Oulun Kärppien puikkoihin viikonloppuna. Marjamäki on Leijonien entinen päävalmentaja.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy