fbq
Kotimaa
15.12.2021 09:20
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova
lotta hintsa
Työpaikkaromanssi! Me Naiset: Lotta Hintsa, 33, seurustelee valmentajansa Don Bowien, 52, kanssa
Kotimaa
15.12.2021 09:20
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova

Lotta Hintsa paljastaa tuoreessa Me Naiset -lehden haastattelussa olevansa parisuhteessa kiipeilyvalmentajansa Don Bowien kanssa. Lotta kertoo lehdessä, että pari on seurustellut jo tammikuusta saakka.

Donin kesäkuussa someen jakamassa kuvassa Lotta istuu hänen vieressään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Don Bowie (@donbowie)

Valmennussuhteen syventymiseen rakkaudeksi tarvittiin pitkä erossa oleminen, johon koronapandemia pakotti. Lotalle tuli kamala ikävä Donia, kun kaksikko ei nähnyt toisiaan yli puoleen vuoteen.

– Kävin välillä treffeilläkin, mutta huomasin vertaavani muita miehiä aina Doniin. Tajusin, että sehän on aika hyvä tyyppi! Kun minun sitten piti mennä ensin kahdeksi viikoksi Meksikoon, jotta pääsen treenaamaan kevääksi Jenkkeihin, päätin kokeilla kepillä jäätä. Kysyin Donilta, haluaisiko hän tulla mukaani.

Don halusi. Yhteisen loman jälkeen kiipeilykaksikosta tuli pariskunta. Yhteinen elämäntapa "kiipeilykuplassa" yhdistää paria.

Lue myös: Seikkailijakaunotar Lotta Hintsa on rautaisessa kunnossa: Juoksin metsässä isäni muistoksi 85 kilometriä läpi yön

Näin Lotta kommentoi 19 vuoden ikäeroaan kultaansa.

– Donissa näkyy se elämänkokemus ja kypsyys, joka tulee vain elämällä. Vaikka väittäisin, että itseltänikin elämänkokemusta löytyy, kyllä Don on joutunut käymään aikamoisia prosesseja elämässään läpi. Ne ovat tuoneet hänelle ymmärrystä, josta itsekin opin. Olen saanut syvempää perspektiiviä moniin omiin ajatuksiini.

Lotta oli kahdeksan vuotta yhdessä jääkiekkoilija Kristian Näkyvän kanssa. Kolmen vuoden avioliitto kariutui kesällä 2019.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »