Robin Packalen Alex Mattson

Turkulaispoppari Robin Packalen löi hynttyyt yhteen huipputuottaja Alex Mattsonin kanssa - katso tästä superyhteistyön tulos

Kotimaa | 26.03.2021 17:02

Suomen suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Robin Packalen ja kansainvälistä huippu-uraa luova tuottaja-DJ Alex Mattson yhdistivät voimansa uudella, tyylikkäällä kappaleella Hard To Love. Julkaisu on myös ensimmäinen single Robinin myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta toiselta englanninkieliseltä EP:ltä Rest In Beat AM. Upean ja tanssintäyteisen musiikkivideon on ohjannut Sami Joensuu.

Lue myös: Jösses, mikä ilmestys! Robin Packalen päivitti tyylinsä – paparazzi bongasi viimeisen päälle tälläytyneen popparin

Takana huipputyöryhmä

Tanssittava ja kuulijansa vangitseva kappale kertoo siitä, kuinka elämän ongelmat saattavat kadota, kun oikea ihminen tulee kohdalle. Robinin monipuolinen ääni ja Alexin vaikuttava tuotanto muodostavat yhdistelmän, joka koukuttaa kuuntelijansa kuuntelemaan kappaleen yhä uudestaan ja uudestaan. Robinin uusi särmikkäämpi musiikillinen linja kuuluu läpi singlen.

Lue myös: Ohhoh! Poppari Robin Packalenin hämmästyttävän vähäinen pakkaspukeutuminen herätti kummastusta Turussa – kuva!

Hard To Love on Robinin, Alexin, sekä kotimaisen huipputekijän Tiina Vainikaisen käsialaa. Kappaleen tuotannossa on ollut mukana Alexin lisäksi Joonas Angeria. Miksauksesta vastaa teknikko James Krausse, joka on aiemmin työskennellyt muun muassa Beyoncén, Alicia Keysin ja Nick Jonasin kanssa.

Hard To Love kuvastaa sitä tunnetta, kun uskaltaa päästää irti ennakkoluuloista ja antaa palavasti tunteen viedä ilman järjen puuttumista peliin. Musiikkivideo puolestaan kuvastaa sitä vapautuneisuutta, jota uskallus antautua tunteen vietäväksi saa aikaan. Luvassa on tanssia, värejä sekä erilaisia tyylejä ja kuvauksellisia ulottuvuuksia. Video on saanut inspiraatiota Aasiasta, jossa mentaliteetti on yleensä more is more, joka on musta ihanaa, Robin kertoo tiedotteessa.

Yhteistyössä Euroviisuedustajan kanssa

DJ:nä ja tuottajana kunnostautunut Alex on tunnettu muun muassa UFO-jättihitistään, ja lupaavan tuottajan ura onkin saanut aivan uuden ulottuvuuden Alexin liityttyä Blind Channel -yhtyeeseen. Alex tuleekin edustamaan Suomea yhdessä uuden yhtyeensä kanssa Euroviisuissa. Kilpailua varten julkaistu Dark Side – jota Alex on ollut kirjoittamassa ja tuottamassa – nousi Suomen Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden listakärkeen, sekä virallisen listan kärkeen.

Aloitettiin Robinin kanssa tekemään biisejä yhdessä vuoden 2020 alussa – tavoitteena ei ollut julkaista yhteisbiisiä vaan tehdä hyvää musaa yhdessä. Kun saatin ’Hard To Love’-biisin eka demo valmiiksi, tajuttiin heti, että tää olisi siistiä julkaista yhdessä. Haluttiin saada lopputuloksesta tosi catchy ja tanssittava, ja onnistuttiin siinä mun mielestä tosi hyvin. Biisi tuo ehdottomasti esille meidän molempien vahvuudet ja yhdistää ne freshillä tavalla, Alex kertoo yhteistyöstään Robinin kanssa.

Lue myös: Popparin automaku muuttui! Robin Packalenin uusi peltilehmä on pesun tarpeessa – kuva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEX MATTSON (@alexmattson)

Vuodesta 2012 alkaen Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpiin tähtiin kuulunut Robin on myös yksi seuratuimpia suomalaisartisteja sosiaalisessa mediassa. Turkulaispopparia seuraa eri some-kanavissa yhteensä lähes miljoona ihmistä.

Lue myös: Uusi tukikohta Turussa! Poppari Robin osti ökykodin!

Lue myös: Paparazzi iski! Robin Packalen pölpötti puhelimessa mallasjuoma kädessään - mihin jäi kengät?

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Julius Konttinen, Instagram, Youtube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!