fbq
Kotimaa
13.09.2021 16:05
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen rehellisenä vaikeasta aamustaan: "Stressinmurusista on kasaantunut jäävuori"
Kotimaa
13.09.2021 16:05
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Juontaja Tuija Pehkonen, 36, on aloittanut uuden viikon tahmeasti. Tuija kertoi asiasta avoimesti jo eilen (12.9.) sunnuntaina, että mielessä pyörii paljon ajatuksia.

Lue myös: Ryteikköön nousee lomakylä! Tässä on Eero Ettalan ja Tuija Pehkosen ökyhuvila – kuvat!

- Mulla on aina ollut vähän kiire saada maailma valmiiksi. Meilit vastattua, asiat hoidettua, kalenteri kuntoon, todo-lista ruksattua, koti järjestykseen. Pientä kontrollintarpeen poikasta, tiedän kyllä.

- Mun alkusyksyn projekti oli käydä läpi ja siivota kaikki kodin kaapit. Voin kertoa, että pahasti vaiheessa ollaan edelleen. Samaan aikaan, kun etenen laatikko kerrallaan, ensiksi siivotut alkavat jo tarvita uusintakierrosta. Sitä hetkeä, että olisi kaikki asiat ja tavarat järjestyksessä, ei taida tullakaan. Ei kotona, eikä pään sisällä, Tuija kirjoittaa Instagram-tilillään.

Eeron ja Tuijan onni täydentyi viime elokuussa yhteisen lapsen syntymällä.
Eero Ettalan ja Tuijan onni täydentyi viime elokuussa yhteisen lapsen syntymällä.

Liikaa huonoja öitä takana

Tänään maanantaina Tuija heräsi jo varhain uuteen viikkoon.

- Tosi tosi tahmea maanantai. Heräsin taas 5.30, enkä saanut enää nukuttua. Mielen päällä kaikenlaista. Liikaa huonoja öitä takana ja väsymys meinasi saada yliotteen. Kun nukkumisesta stressaa, on entistä vaikeampaa rauhoittua. Öisin ja aamuöisin ajatukset jysähtävät ryminällä ja huolet tuntuvat valtavilta. Pyörin ja kierin, Tuija kirjoittaa.

- Voimaantumisen, kiitollisuuspäiväkirjojen, somenaamojen, tuhat kertaa otettujen selfieiden aikanakin meillä kaikilla on joskus näitä päiviä (ja öitä), kun huolet saavat mammuttimaiset mittasuhteet. Yhtäkkiä stressinmurusista on kasaantunut jäävuori, jota tuntuu mahdottomalta ylittää.

Lue myös: Tuija Pehkosen hellyttävä kuva sulattaa sydämet - hehkuttaa mielitiettyään Eero Ettalaa: ”Lämmin ja turvallinen isä meidän pikkuiselle”

Tuija someseuraajat kiittelivätkin naista rehellisestä päivityksestä. Tuija haluaa vielä kannustaa muitakin vaikeina päivänä.

- Kaikilla meistä on omat taistelunsa, vaikka niistä harvemmin täällä huudellaan. Iso halaus kaikille, joilla tänään tahmeaa. Muistutus meille: asiat kyllä järjestyvät.

Tuija ja hänen puolisonsa Eero Ettala ostivat keväällä puolen miljoonan mökkihuvilan. Kaksikolla on myös vuosi sitten syntynyt poikavauva.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »