fbq
Anne Berner

Tuhopolttoa epäiltiin! Ex-kansanedustaja Anne Bernerin autotallipalon tutkinta päätökseen

Seiska uutisoi vuoden 2020 marraskuussa, että sitoutumaton keskustalainen ex-liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin, 57, kotitilalla Espoossa roihusi tuhoisa tulipalo. Annen autotallirakennus paloi käytännössä maan tasalle.

Tuhoisa tulipalo Anne Bernerin kotitilalla: ex-ministerin autotalli paloi, poliisi tutkii syttymissyytä - katso kuvat tuhosta!

Tulipalon jälkeen epäiltiin mahdollista tuhopolttoa. Huhut saivat pontta siitä, ettei Anne jäänyt kansan, puhumattakaan taksialan yrittäjien sydämiin suosikkiministerinä.

Anne Berner (sit. kesk.) muistetaan ministerinä, joka sai kansan raivoihinsa. Esimerkiksi Bernerin taksiuudistuksen tiedetään epäonnistuneen pahoin.
Anne Berner (sit. kesk.) muistetaan ministerinä, joka sai kansan raivoihinsa. Esimerkiksi Bernerin taksiuudistuksen tiedetään epäonnistuneen pahoin.

Länsi-Uudenmaan poliisista kerrottiin joulun alla, että tulipalon syttymissyyntutkinta on nyt saatu päätökseen. Tulipalossa ei ole syytä epäillä rikosta, vaan sen arvellaan saaneen alkunsa sähköviasta.

Anne Berner kurvailee tyyriillä neliveto-Bemarilla – paparazzi iski!

Annen ministeriuralle mahtui monta epäonnistumista. Kohutun taksiuudistuksen lisäksi hänet muistetaan viisi päivää eläneestä liikenneuudistuksesta, joka peruttiin pikavauhtia.

Eduskunnan jälkeen bisnesnainen katosi julkisuudesta. Hänet nimitettiin ruotsalaisen SEB-pankin hallitukseen.

Marraskuussa paljastui, että Anne on kaikessa hiljaisuudessa jäänyt sivuun Vallila Interior -sukuyrityksensä johdosta. Yllättävälle vetäytymiselle ei ole kerrottu syytä.