fbq
Kia Lehmuskoski ja Waltteri Torikka

TTK:n tanssipari Waltteri Torikka ja Kia Lehmuskoski: Kiusaaminen jätti jälkensä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa nähtävät oopperalaulaja Waltteri Torikka, 37, ja tanssinopettajansa Kia Lehmuskoski, 33, ovat molemmat olleet koulukiusattuja.

– Vieläkin tulee reaktioita tietyissä tilanteissa. On jännitystä, jonka uskon tulevan sieltä nuoruuden kokemuksista asti, Waltteri sanoo.

Waltteri Torikka saapui Bond-elokuvan ensi-iltaan kesken tanssitreenien: "Tässä on taas päivä treenattu jorausta!"

Myös Kian kouluajan kokemukset nousevat ajoittain pintaan.

– Paso doblemme oli niin väkevä, etten hirveästi muista siitä. Tanssi meni tunteeseen ja annoin vain palaa, Waltteri kertoo.
– Paso doblemme oli niin väkevä, etten hirveästi muista siitä. Tanssi meni tunteeseen ja annoin vain palaa, Waltteri kertoo.

– Minua on kiusattu ja jätetty ulkopuolelle. Ei se sellaisia arpia jättänyt, että olisin yhä rikki, mutta välillä toki tulee epävarmuuden tunnetta. Kun näen kiusaamista, se koskettaa ja satuttaa, Kia toteaa.

Waltteri Torikan tanssiopettaja Kia Lehmuskoski: Olen joutunut muistuttamaan yhdestä asiasta

Laulajan työstään Waltteri on saanut vahvuutta ja itseluottamusta. Tähtipari toivoo, että niin koulu- kuin työpaikkakiusaamisesta puhuttaisiin.

– En puhunut vanhemmilleni kiusaamisesta, koska ajattelin itsessäni olleen vikaa. En saanut sanoitettua tunteitani. Kia sanoi kauniisti, että yleensä kiusaajien kohteeksi joutuvat sellaiset, jotka ovat erityisiä ja joilla on ominaisuus, johon tartutaan. On myös syytä muistaa, että kiusaaminen voi olla tapa pyytää apua ja huomiota, Waltteri pohtii.