fbq
Janita ja Juho

Tosi-tv-pariskunnan suhde syvenee: Love Island Suomesta tutut Juho ja Janita etsivät yhteistä asuntoa!

Seiskalle on viime aikoina tihkunut vinkkejä siitä, että Love Island Suomen toiselta tuotantokaudelta tutut Juho ja Janita etsivät yhteistä asuntoa.

- Juho ja Janita etsivät yhteistä kotia. Mukaan muuttaa myös Janitan Hugo-koira, Seiskalle kuiskaillaan. 

Seiskan saamien tietojen mukaan tosi-tv-pari etsii kolmiota Helsingin alueelta. 

Juhon ja Janitan suhde sai alkunsa vasta Love Island -kuvausten jälkeen. Molemmat saapuivat ohjelmaan kesken kauden, mutta he tekivät ohjelman aikana selväksi, etteivät olleet kiinnostuneita toisistaan romanttisessa mielessä. 

Juho viihtyi Love Island -villalla Jennin kanssa ja pari eteni finaaliin asti. He sijoittuivat kilpailussa lopulta kolmanneksi, mutta suhde kariutui heidän palattuaan Suomeen. 

Janita puolestaan kokeili onneaan Joelin sekä Akun kanssa. Kaunotar passitettiin kuitenkin kotiin ennen finaalia.

Juho ja Janita paljastivat suhteensa syyskuussa. Janita lisäsi yhteiskuvan heistä Instagram-tililleen ja paljasti yllätyssuhteen käänteitä julkaisun tekstissä.

- Sisko murjasi alkukesästä niinkin hyvän vitsin, että Juho ois miun elämäni mies. Taisin naurahtaa räkäsesti päälle ja vastata, että ollaan niin kavereita ku voi vaan olla. En oikeen tiiä mitä tässä viime kuukausina on tapahtunut, mutta kyllä muuten ketuttaa jos joudunkin jossain vaiheessa myöntään, että hän oli oikeessa.