Tosi-tv-konkari Niko Saarinen yllättää: Olen valmis isäksi!

Kotimaa | 07.05.2021 18:45

Tosi-tv-tähti Niko Saarinen, 34, on haaveillut perheen perustamisesta jo pitkään. Jossain vaiheessa asia oli hänen mielessään lähes päivittäin.

– Aloin kokea olevani valmis isäksi täytettyäni 30. Ainoana lapsena toivoisin pystyväni jatkamaan sukuani. Haluaisin, että vanhempani saisivat biologisen lapsenlapsen.

– Sitten tuli niin paljon töitä, että ajattelin luoda uraani vielä vähän aikaa ja katsoa asiaa uudestaan myöhemmin. Olen ajatellut, että haluan toteuttaa haaveeni täytettyäni 35. Siihen on nyt noin puolitoista vuotta.

Äitienpäivän Niko viettää äitinsä luona Lappeenrannassa. – Emme tee  välttämättä mitään, pelkkä yhdessä oleminen on tärkeää.
Äitienpäivän Niko viettää äitinsä luona Lappeenrannassa. – Emme tee  välttämättä mitään, pelkkä yhdessä oleminen on tärkeää.

Lue myös: Äiti tukee Niko Saarista: Tulin kaapista ulos tekstarilla matkalla BB-taloon!

Lapsi ykkösenä

Lapsen hankkiminen muuttaa elämän täysin. Niko kertoo olevansa valmis muutokseen.

– Minä en voi saada lasta niin sanotusti vahingossa, vaan asiaa pitää todella suunnitella. Siksi uskon, että lapsen hankkiminen on loppuun asti harkittu asia.

Mikäli Nikon lapsihaave toteutuu, hän ottaa vanhemmuuden mallin äidiltään.

– Haluan, että lapsella on hyvä ja turvallinen koti. Lapsi on aina ykkössijalla. Uskon ja toivon, että tässä iässä pystyn tarjoamaan lapselleni saman turvallisuuden tunteen kuin omat vanhempani ovat tarjonneet minulle.

Lue Nikon väleistä äitiinsä Seiska Klubista!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!