fbq
Tomi Metsäketo on kuume puheenaihe.

Tomi Metsäketo lähestyi vantaalaisnaista suoralla seksiehdotuksella – sai pakit ja raivostui täysin: Hän jankutti, että olen tyhmä ämmä!

Tähdet, tähdet -ohjelmassa esiintyvä laulaja Tomi Metsäketo, 43, on kuuma puheenaihe sosiaalisessa mediassa. Ei suinkaan laulutaitojensa ansiosta, vaan koska hänen kerrotaan käyttäytyvän sopimattomasti naisten kanssa.

Järkyttyneiden naisten rajut tilitykset Tomi Metsäkedosta: Tähdet, tähdet -laulaja kouri, vaati seksiä ja solvasi!

Facebookista löytyy suljettu keskusteluryhmä, jossa useat naiset jakavat kokemuksia laulajan tökeröstä käyttäytymisestä.

Nimettömänä tarinansa kertova vantaalaisnainen kohtasi Tomin viime keväänä Tinderissä.

– Hän alkoi jutella ja ehdotti tapaamista. Sanoin, että sopii, jolloin hän ehdotti suoraan, että seksin merkeissä pitäisi tavata. Se ei minulle käynyt.

LUE: Tomi Metsäketo halutaan ulos Tähdet, tähdet -ohjelmasta kourintakohun takia - näin vastaa ohjelman tuotanto: Tuomitsemme kaikenlaisen häirinnän!

– Hän raivosi, että onko minussa jotain vikaa. Vastasin, että ei, mutta hän jankutti minussa olevan jotain vikaa ja että olen tyhmä ämmä. Hän kinusi vielä parin viestin verran ja sanoi, että maksaa taksin, jotta pääsisin hänen luokseen, ja että hän pitäisi minusta huolen. Silloin estin hänen viestittelynsä minulle.

Tomi Metsäketo avautuu Facebookissa kourimiskohusta - selitykset poikivat vihaisen kommenttivyöryn: "Tiedät hyvin, mitä olet tehnyt!"