fbq
Tomi Metsäketo

Tomi Metsäketo avautuu Facebookissa kourimiskohusta - selitykset poikivat vihaisen kommenttivyöryn: "Tiedät hyvin, mitä olet tehnyt!"

Tähdet, tähdet -ohjelmassa nähtävä Tomi Metsäketo kommentoi häneen liittyviä syytöksiä.

Seiska uutisoi tänään torstaina, että Tomi on käyttäytynyt sopimattomasti useiden naisten kanssa.

Järkyttyneiden naisten rajut tilitykset Tomi Metsäkedosta: Tähdet, tähdet -laulaja kouri, vaati seksiä ja solvasi!

Tomi otti kantaa asiaan viime yönä, ja hän kirjoitti pitkän kirjoituksen Facebook-sivustolleen.

Olen kuullut ja ollut tietoinen, että somessa on Tähdet, tähdet -ohjelman alettua ilmaantunut ikäväsävytteistä keskustelua minusta mm. eräässä naisten suljetussa fb-haippiringissä. Julkisuuden henkilönä olen tottunut, että meistä kirjoitetaan monenlaista ja sen kyllä kestän, myös ne negatiiviset, mutta raja menee, kun aletaan syyttää rikolliseksi tai asioista, joita ei ole tapahtunutkaan. Tietooni on tullut, että huomisessa juorulehdessä on nostettu esiin näiden someryhmien keskustelun tarinoita, Tomi kirjoitti.

Laulaja kirjoitti olevansa pahoillaan tilanteesta, ja vakuutti kunnioittavansa kaikkia ihmisiä, eritoten upeita naisia. Hän ilmoitti vievänsä hänestä kirjoitetut asiat eteenpäin.

Tiedoksenne vielä, että tästä aiheesta on tehty rikosilmoituksia ks. ryhmää ja kirjoittajia vastaan, koska moinen toiminta on moniltakin osin rikollista.

Päivityksen kommenteissa Metsäkedolle osoitetaan tukea, mutta hänen selityksiinsä suhtaudutaan myös hyvin varautuneesti ja laulajaa kritisidaan voimakkain sanakääntein.

 Siis mistä nää huomattavasti nuoremmat naiset olisi niin kateellisia, että keksisivät ihan pahansuopaisuuttaan tällaisia väitöksiä? Tomin käytöksestä kuitenkin todisteita näiden naisien puhelimissa, eikä kyse ole vain yhdestä tai kahdesta naisesta. Älkää nyt hyvät naiset ainakaan puolustelko ahdistelijaa, viimeaikoina on ollut paljon puhetta seksuaalisesta ahdistelusta ja nuo vähättelykommentit on ihan pahinta myrkkyä. Senkus jatkatte musiikin kuuntelua ja pidätte julisteet seinällä, mutta älkää vähätelkö näitä kokemuksiaan kertoneita naisia ja mitätöikö heidän kokemuksiaan vain siksi että "ei oo omalle kohalle sattunu", eräs kommentoija kirjoittaa.

- Pidän äärimmäisen epätodennäköisenä, että kymmenillä naisilla on jakaa tällaisia samankaltaisia kokemuksia susta vaikka heillä ei olisi muuten mitään syytä mustamaalata sinua. Myöskin kiinnostaa, että jos nämä asiat eivät pidä paikkansa, miksi olet yrittänyt näille naisille edelleen soitella ja viestitellä yrittäen pitää heidät hiljaisena. Nämä viestit ovat kyllä tallella. Tiedät varsin hyvin, mitä olet tehnyt. Nyt olisi hyvä hetki katsoa peiliin, muuttaa omaa käytöstä ja pyytää anteeksi niiltä jotka sen ansaitsevat. Mene itseesi, kirjoitti toinen nainen, jonka kommentti on tosin nyt jo poistettu Facebook-sivulta.