fbq
Joanna ja Leo iltanuotiolla.

TIS-Joanna ja Nero salasivat suhteensa - ''Ihanimmat 8 kuukautta''

Kovia viime kaudella kokenut Temptation Island-sarjasta tuttu Joanna Lehto vastasi yksityisen Instagram-tilinsä tarinassa seuraajien kysymyksiin.

Joannan ja Leon yhteinen matka Temptation Islandilla järkkyi jo alkumetreillä, kun Joannan poikaystävä Leo ihastui yhteen ohjelman sinkuista, Disaan.

Leon ja Disan välinen flirttailu ja kylpyhetket johtivat siihen, että Joanna päätyi sänkyyn yhden sinkkumiehistä, Neron, kanssa.

TIS-Iltarovio: Tällaisella sormuksella Leo kosi Disaa, viettivät yhteisen kesän - nyt uusi rakas kuvioissa!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Molemmat pettivät toisiaan useaan otteeseen ohjelman aikana. Leo pääsi vielä kerran yllättämään kosimalla sinkku-Disaa heidän treffeillään. 

Katsojilla on ollut Joannalle paljon kysymyksiä liittyen hänen ajatuksiinsa ohjelman aikana, ja hänen tilanteeseensa ohjelman jälkeen.

Ensimmäisenä hän paljastaa vastaukseen eniten kysyttyyn kysymykseen, joka on: jatkuiko juttu Neron kanssa ulkomaailmassa?

Tähän Joanna vastasi:

- Kyllä jatku ja joo seurustellaan. Oon viettäny ihanimmat 8kk tän ihmisen kaa vaikkaki on pitäny elää yhteistä elämää salassa.

Tekstin taustalla on romanttinen kuva parista, jossa he halaavat toisiaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

: TIS-Jonnan auringonpalvonta hämmentää: "12 asteessa paahtuu alusvaatteisillaan"

Toinen kysymys koskee myös Neroa: Oliko Nero vain peliliike? 

Vastauksena Joanna kertoo:

-    Tosi moni miettiny et oliko mun tekemiset vaan kostoa ja vastaus on että ei ollut. En olis tässä pisteessä missä nyt oon, jos ois ollu kostoa.

Yksi seuraaja kysyi Joannalta, että mikä hänen ensimmäinen ajatuksensa oli, kun hän sai tietää, että Leo oli kosinut toista naista.

-    Olin vähä sanaton. En aatellu et ikinä kukaa varattu kosis sinkkua temppareissa. Rehellisesti siin tilanteessa en voinu ku nauraa ja kelasin et tää tilanne on yks iso vitsi.

Kysyttäessä ongelmista Joannan omaan käytökseen liittyen, hän vastasi, että lisi voinut hoitaa asiat paremmallakin tavalla.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

”Eikö nolota yhtään käytös telkkarissa?” - Kohua aiheuttanut TIS-Disa laukoo suorat sanat

Joannan mukaan välit Leoon eivät ole olleet kummoiset. Leo on hakenut tavaransa Joannan asunnolta, eivätkä heidän välinsä ole edes kaveruuden arvoiset.

Joannan mukaan Leo tahtoi jutella asioista viimeisen iltanuotion jälkeen vasta kameroiden sammuttua.

Kysymykseen katumuksesta ohjelmaan osallistumiseen liittyen Joanna vastaa uskovansa, että asioiden kuului mennä juuri näin, ja että hän on iloinen, koska löysi ohjelman avulla uuden poikaystävänsä, Neron.