fbq

Tinze suuressa roolissa Snoop Doggin keikalla – tulikuumat kuvat!

Twerkkaaja Tinze pääsi esintymään Snoop Doggin keikalle.

Twerkkaaja Tinze eli Tia-Maria Sokka kutsuttiin esiintymään räppäri Snoop Doggin keikalle.

Tanssija Tinze kutsuttiin viikon varoituksella esiintymään maailmankuulu Snoop Doggin keikalle Dubliniin, Irlantiin. Tinze kertoo saaneensa puhelun räppärin tanssijajoukoissa vaikuttavalta tankotanssija Nicole Williamsilta.

– Huusin ja itkin. Minulla oli vain viikko aikaa valmistautua esitykseen, Tinze kertoo vapaasti suomennettuna Instagramissa.

Twerk-tanssija kertoo kuitenkin olevansa parhaimmillaan paineen alla. Hän valmistautui esitykseen kuuntelemalla kaiken ajan räppärin tuotantoa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Nyt minun on sanottava, että olen erittäin ylpeä itsestäni. Esiinnyin seitsemän kappaleen ajan ja tein ehdottomasti parhaani.

Tinze kertookin nyt yhden hänen suurimmista unelmista toteutuneen. Punakutri julkaisi myös 10 tulikuumaa kuvaa keikalta ja kulisseita. Otoksissa Tinze poseeraa sekä Snoop Doggin että muiden naistanssijoiden kanssa. Videopätkässä näkyy myös tanssitaiturin viehkeää esiintymistä Snoopin räpätessä vieressä.

Lukuisat julkisuuden henkilöt kävivät hehkuttamassa Tinzeä tuliemojilla kommenttiosissa.

Katso kaikki upeat kuvat klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

Twerkkaaja Tinze yllättää legendaarisessa seurassa – ihmettelee itsekin: "Nipistäkää minua"

Snoop Dogg on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä rap-artisteista. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Yhdysvaltojen länsirannikolta lähtöisin oleva letkeä-ääninen Snoop tunnetaan esimerkiksi kappaleistaan Drop It Like It's HotGin and Juice ja Tha Shiznit

Hän on myös tehnyt taannoin runsaasti yhteistyötä räppäri Dr. Dren kanssa, ja kaksikko onkin luonut esimerkiksi legendaariset biisit Still D.R.E. ja The Next Episode.

Snoop Doggin sysimusta perhetragedia - pojanpoika menehtyi runsas viikko syntymän jälkeen