fbq
Temptation Island Suomi viivi ja valtteri

Tiesitkö? Temptation Islandin luksus-Viivi on suomalaispoliitikon tytär - "Iskä suhtautui ohjelmaan hyvin kannustavasti"

Seiskan selvityksen mukaan Temptation Island Suomen kymppikaudella mukana oleva Viivi Boman, 18, on suomalaispoliitikon tytär. 

Viivin isä Tom Boman istuu Järvenpään kaupunginvaltuustossa. Hän edustaa Perussuomalaisten puoluetta.

Viivi vahvisti asian Seiskalle.

- Kyllä, se pitää paikkansa. Hän on biologinen isäni, Viivi totesi.

TIS-Valto kävi toimenpiteessä, josta miehet usein vaikenevat: "Ulkonäköni on minulle sen verran tärkeä"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tosi-tv-tähti kertoi isänsä tukeneen hänen päätöstään lähteä Temppareihin.

- Juteltiin iskän kanssa asiasta, ja hän suhtautui ohjelmaan hyvin kannustavasti. Hän totesi, että jos tämä on sitä mitä haluan, niin hän tukee minua, Viivi sanoi iloisesti.

Viivi osallistuu Temppareihin poikaystävänsä Valtterin, 21, kanssa. Parin matka on tähän asti ollut varsin rauhallinen. Sekä Valtteri että Viivi kunnioittavat selkeästi parisuhteensa rajoja. 

Nuoren parin luksuselämäntyyli on puhuttanut somessa. Viivi ja Valtteri ovat avoimesti kertoneet pitävänsä esimerkiksi merkkivaatteista ja ökyautoista.

Auts! Sinkku-Juuso paljastaa ajavansa Škodalla - luksuselämää larppaava TIS-Viivi repeää nauruun

Seiska selvitti viime marraskuussa TIS-parin tulot. Viivi tienasi vuonna 2020 nolla euroa. Valtteri puolestaan ansaitsi 1 343 euroa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Eetu ja Julia tienasivat Temptation Island Suomen pariskunnista eniten - luksuselämää diggaavat Viivi ja Valtteri ovat verovapauden piirissä