Tiesitkö tätä dj-kaunotar Suvi Pitkäsestä? Kesäsinkku nousi jättihitiksi ulkomailla – ”Olen suosittu Saudi-Arabiassa”

Kotimaa | 05.04.2021 15:03

Tämän jutun ilmestyessä keväthangilla pistää silmään poikkeuksellisen uhkea ja ruskettunut laskettelija. Kauneusyrittäjänä ja tosi-tv-kaunottarena tunnettu julkkis-dj Suvi Pitkänen, 34, on nimittäin juuri palannut Suomeen Yhdistyneistä arabiemiirikunnista.

– Olin siellä yhdistetyllä työ- ja lomamatkalla. Dubaissa kuvattiin uuden All I Need -sinkkubiisini musavideo ja promokuvat. Minulla on siellä venäläissuomalainen taustatiimi, joka on ihan viimeisen päälle, helsinkiläishotelli Valossa poseeraava Suvi iloitsee Seiskalle.

Lue myös: Entinen Playboy-pupu Suvi Pitkänen heittäytyi pääsiäisen kunniaksi – ”Erotiikka kuuluu jokapäiväiseen elämääni”

Suvi oli Dubaissa yhdistetyltä työ- ja lomamatkalla.
Suvi Pitkänen oli hiljattain Dubaissa yhdistetyllä työ- ja lomamatkalla. Tässä hän poseeraa helsinkiläishotelli Valon kattoterassilla.

 

– Kaikki eivät ehkä tiedäkään, mutta olen nykyään tunnettu ja suosittu dj arabimaissa. Viime kesänä julkaistu sinkkuni First Time breikkasi tosi isosti Saudi-Arabiassa, jossa se menestyi hienosti listoilla. Eli ihan kivasti tässä menee, Suvi fiilistelee.

Lue myös: Rooli sopii kuin nenä päähän! Seiskan pääsiäisnoita Suvi Pitkänen tykkää hämmentää soppaa – ”Ehkä myös nauruni on noitamainen”

LUE LISÄÄ SUVISTA JA KATSO KAIKKI SUPERSEKSIKKÄÄT KUVAT SEISKAN SUURESTA PÄÄSIÄISJÄTTITUPLASTA!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!