fbq
Kotimaa
21.08.2021 23:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen ja Seiskan arkisto
juuso
Tiesitkö näitä Selviytyjät-tähdistä? Juontaja Juuso Mäkilähde myöntää: ”Minulla on todella pieni kaveripiiri”
Kotimaa
21.08.2021 23:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen ja Seiskan arkisto

Monien mielestä Selvityjät-kisan juontaja Juuso Mäkilähde, 37, on puhelias ja vauhdikas tyyppi mikrofonien ja kameroiden sulkeuduttuakin, mutta todellisuudessa hän viihtyy silloin mielummin omissa oloissaan. 

– Olen viime aikoina tajunnut, etten oikeasti ole mikään supersosiaalinen ihminen. Olen sellainen kotona viihtyjä, jolla on todella pieni kaveripiiri.

Menetin rakkaan äitini

lauri

Juontaja Lauri Salovaara, 43, kertoi Seiskalle kohdanneensa kuluneen vuoden aikana suuren surun.

– Äitini menehtyi, Lauri paljasti Seiskalle Selviytyjät Suomen lehdistötilaisuudessa.

Laurin äiti innoitti aikoinaan poikansa järjestämään kauniin tapahtuman eli ystävänpäivätanssit vanhuksille vuosittain.

– Äitini asui ennen kuolemaansa vanhainkodissa. Halusin luoda tapahtuman, jossa vanhukset pääsevät omassa ympäristössään bilettämään keskellä päivää. Juhlissa jokainen oli viimeisen päälle laitettuna. Sali oli juhlavalaistu, paikalla oli livebändi, huippukampaajat, meikkitaiteilijat ja kaikki.

Järjetön ikävä Penaa

shirly

Selviytymistaitojaan Karibialla viikkoja testanneen ex-missin, radiojuontaja Shirly Karvisen, 28, ajatukset kiersivät useastikin Pena-lemmikkikoiransa ympärillä. 

– Ihan järjettömän kova ikävä vaivasi. Kaipasin myös nukkumaan omaan sänkyyn, Shirly muisteli.

Ei kiirettä kihloihin

bea

Lontoossa asuva ex-missi ja malli Bea Toivonen, 28, on ollut yhdessä muusikkorakkaansa Jesse Smithin kanssa jo vuosia. Häistäkin on keskusteltu, mutta ne eivät vielä ole ajankohtaiset.

– En ole sellainen ihminen, joka painostaisi toista alttarille. Se tapahtuu sitten omalla ajallaan. Sitten joskus tulee varmasti ihanat häät, sillä Jesse on todella romanttinen ihminen, Bea kehui.

Avopari muuttaa pian uuteen asuntoon, sillä heidän koiransa vaatii lisää kasvutilaa.

Haluan olla kuin oma isäni

viki

Radiojuontaja Ville ”Viki” Eerikkilä, 36, sai pari viikkoa sitten Kiia-puolisonsa kanssa perheenlisäystä esikoistyttärestään.

– Toivon, että minusta tulee kaikin puolin hyvä isä. Oma isäni oli rento ja mielestäni paras isä, mitä vain voi olla.

Häät maailman toisella puolella

dani

Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen, 30, on jo pitkään suunnitellut tulevia häitään Eveliina Uosukaisen kanssa. Nykyään Espanjassa elävälle pariskunnalle on selvää, että ne järjestetään ulkomailla. 

– Suunnitelmat ovat vielä jäissä, kun ei voi matkustaa minnekään. Haluamme siistit häät, jotka pidetään kahdessa eri paikassa, toiset maailman toisella puolella, Dani paljasti Seiskalle.

Kaipasin hammasharjaa

eija

Ex-tangokuningatar Eija Kantolan, 55, mukaan Karibian olosuhteet ja Selviytyjät-kisa eivät olleet lopulta niin karmeat kuin hän oli kuvitellut.

– Meressä pystyi peseytymään hyvin, ja vesi oli hellää iholle. Hammasharjaa olisin kyllä kaivannut, ja myös -tahnaa. Tikuilla oli todella ikävä puhdistaa hampaita, vuoden 1992 tangokuningatar pohdiskeli.

Lue myös: Suunnitelmat uusiksi! Kristian Heiskari löysi uuden käyttökohteen Selviytyjien voittopotille: Asunnon ostaminen siirtyy

Tilaa Seiskan uutiskirje! »