fbq
Jaakko Saariluoma

Tiesitkö? Jaakko Saariluomalla on mysteerimenneisyys – Posse-tähti pokkasi SM-kultaa

Tänä syksynä MTV3:lla käynnistyi Possen juhlakausi, sillä ohjelma täyttää 10 vuotta. Alusta asti mukana ollut Jaakko "Jaska" Saariluoma, 55, on mielissään hersyvän ohjelman pitkästä taipaleesta.

– Posse on siitä harvinaislaatuinen formaatti, että se on meidän omamme ja saamme tehdä siinä mitä haluamme. Ja vielä parhaaseen katseluaikaan perjantai-illoissa. Yritämme yhä pitää riman korkealla, Jaska iloitsee.

Melkoinen heitto! Jaakko Saariluoma sai Possessa vierailleen Timo Soinin repeämään: ”Pistitpä paremmaksi!”

Tv-konkari jännittää yhä suoria lähetyksiä.

– Aina pitää vähän jännittää. Jos kenraaliharjoitus menee vihkoon, niin kaikilla on kuitenkin suorassa lähetyksessä hyvä fokus päällä, Jaska toteaa.

Jaakko Saariluoma aloitti esiintymisuransa nuorena taikurina. Nykyään hän viihdyttää stand up -lavoilla.
Jaakko Saariluoma aloitti esiintymisuransa nuorena taikurina. Nykyään hän viihdyttää stand up -lavoilla.

Posse-tähti Jaakko Saariluoma tunnustaa: Olen pelännyt kuvauksissa!

Jaska on päätynyt Possessa jos jonkinlaisiin kiipeleihin. Kerran hän sai tehtäväkseen taikatempun tekemisen. Se meni mallikaasti, sillä Jaskalla on taikurimenneisyys.

Jaska kävi yläkouluikäisenä taikuri Solmu Mäkelän johtamaa Linnanmäen sirkuskoulua ja voitti teini-ikäisenä 1980-luvulla juonioritaikureiden Suomen mestaruuden.

– Treenaan taikuutta nykyään vain vähäsen. Varmaan osaisin yhä taikoa jotain pientä, vaikka en ole vuosikausiin taikonut aktiivisesti. Taikuruudesta alkoi nuorena se esiintymisvietti, joka veti teatteriin, Jaska summaa.