fbq
mari

Temptation Island Suomi -Marilta pysäyttävä avautuminen - mielialalääkkeet syövät seksihalut: "En ole kertaakaan saanut orgasmia"

Temptation Island Suomi lähenee loppuaan. Erityinen kiinnostus kohdistuu Marin ja Väpän viimeiseen iltanuotioon. Luvassa on suuria tunteita, kun pariskunta selvittelee välejään kolmen viikon sattumusten ja tapahtumien vuoksi. Väpä vietti koko tuotantokauden ajan Aden kanssa, kun taas Mari aloitti lomaromanssin Joonan kanssa. Molemmat päätyivät harrastamaan seksiä uusien mielitiettyjensä kanssa. 

Parin ensikohtaaminen on herkkä, sillä Mari purskahtaa vuolaaseen itkuun. Hän kysyy mieltään: Vihaatko sä mua?. Vastaus on ei, ja pari alkaa syleillä. 

Temptation Island Suomi -Väpä syyllistää tyttöystäväänsä anaaliseksin puutteesta – Mari puolustautuu iltanuotiolla: ”Kyllä mä tykkään, mutta…”

tis-mari

Kun keskustelu käynnistyy, Mari haastaa kumppaninsa sanomisistaan. Väpä on nimittäin ottanut useita kertoja esille sen, ettei seksi kiinnosta Maria yhtä paljon kuin häntä. 

- Mitä meinasit sillä, kun sanoit, "Mari ei halua seksiä, mutta tuolla se jakelee kaikille"? Tietääkseni olen ollut vain Joonan kanssa ja harrastanut seksiä vain kerran, enkä ole kertaakaan saanut orgasmia, nainen laukoo.

- Tähän aiheeseen liittyen vielä se, mistä mä loukkaanuin kun sä avauduit, että mä haluan vähemän seksiä. Kai sä tiedät, että syön mielialalääkkeitä, jotka vähentävät halujani. Se tuntui minusta todella pahalta. Tiedät, että se on minulle arka paikka. Se tuntui minusta todella pahalta, että toit sen esille, Mari jatkaa. 

Lähtevätkö Mari ja Väpä Temptation Island Suomi -ohjelmasta yhdessä vai erikseen? Se selviää kello 21 lähtien!