fbq
Ilkka Kanerva

”Tekis mieli koskea!” Ilkka Kanervalta vihjailevia viestejä helsinkiläisnaiselle: Ehdotteli tapaamisia ja tarjoutui saunaan!

Keskiviikkona (8.4.) ilmestynyt Seiska paljasti, että kokoomuksen kansanedustaja Ilkka ”Ike” Kanerva, 72, on aktivoitunut jälleen viestirintamalla. Varattu kohupoliitikko on ollut naimisissa Elina Kanervan (o.s. Kiikko) kanssa toukokuusta 2019, mutta he ovat seurustelleet jo vuodesta 1999.

Flirttiviesteistä taas kohu! Ilkka Kanerva vokotteli helsinkiläisnaista!

Avoliitto ei ole kuitenkaan estänyt Iken vuosikausien viestivokottelua keski-ikäiselle helsinkiläisnaiselle. Seiska on nähnyt kymmenet viestit, jotka Ike on todistettavasti lähettänyt omasta Messenger-postilaatikostaan Facebookissa.

Nainen kertoo Ilkan vierailleen hänen luonaan, ja he ovat käyneet yhdessä syömässä.
Nainen kertoo Ilkan vierailleen hänen luonaan, ja he ovat käyneet yhdessä syömässä.

Nainen kertoo Seiskalle, että Iken intiimiä viestittelyä on jatkunut vuodesta 2017 lähtien.

Yhdessä ulkomailla! Ilkka Kanervan vuosien viestivokottelu johti salatapaamisiin!

Seiskan näkemissä viesteissä Ilkka kehuu naista ja pyytää tätä lähettämään itsestään kuvia. Viestit ovat hyvin vihjailevia, ja poliitikko ehdottelee useasti myös tapaamista.

Joissain viesteissä Ilkka kysyy naiselta, onko tämä naisellisella tuulella ja tarjoutuu mukaan saunaan pesemään tämän selkää. Viestejä on virrannut kaikkina vuorokaudenaikoina, ja niitä on lähetetty myös ulkomailta.

Jo peiton alla? Herkkä kosketus... Mitkä herkkiä paikkoja? Tekis mieli koskea! Näytä yks lisää! Kiinnostaako sua? Sä olet korkean tason nainen!