fbq
Teemu Selänne

Teemu Selänne suuttui Twitterissä: "Harvoin kommentoin täysin luusereiden toimintaa..."

Entinen jääkiekkotähti Teemu Selänne, 52, on herättänyt keskustelua viime öisillä Twitter-kommenteillaan.

NHL-kiekkoilija on hämmentänyt erikoisilla somekommenteillaan ennenkin. Torstain ja perjantain välisenä yönä Twitterissä kaivettiin popkornit jälleen esiin, kun Selänne avasi sanaisen arkkunsa urheilutoimittaja Petteri Sihvosesta.

Sihvonen tunnetaan kiisteltynä jääkiekkoanalyytikkona, joka on ennen journalistista uraa pelannut ja valmentanut muun muassa Sm-liigassa.

Teemu Selänteen perheessä muutoksia: ”On pieni shokki”

Teemu vaihtoi sanasia myös muiden Twitter-käyttäjien kanssa, mutta kiivaimman keskustelun kiekkoilija sai aikaan juurikin Sihvosen kanssa.

Teemun tavoin jääkiekkoa aikoinaan pelannut Petteri otti aluksi kantaa urheilumanagerina tunnetun Aleksi Valavuoren kommenttiin.

Lusikkansa soppaan työnsi tässä vaiheessa Selänne, joka kertoi rehellisen mielipiteensä Petteri Sihvosesta.

Nyt täytyy oikeesti sanoa vaikka harvoin kommentoin täysin luusereiden toimintaa mut @PetteriSihvonen tarjonta suomalaiselle urheilulle on jotain täysin arvotonta skeidaa,niin pelaajana,niin valmentajana ja niin jollakin käsittämättömällä tavalla itseään kutsumalla asiantuntijana.

Seiska tapasi Teemun muutama viikko sitten Bermuda -tennistapahtumassa.
Seiska tapasi Teemun muutama viikko sitten Bermuda-tennistapahtumassa.

Sihvonen tarttui omassa kommentissa vuorostaan Selänteen kielioppitaitoihin.

Kysyn, kurillani, Teemu, kuka tällä erää on kirjoittanut tämän twiittisi? Edellisen kerran olet ”kirjoittanut” näinkin hyvää suomea ”blogissasi”, tai siis haamukirjoittajasi kirjoitti, Sihvonen pyörittelee puheenvuorossaan.

Teemu Selänne paljastaa Seiskalle päivärytminsä: ”Olen aika itsekäs”

Tilanteesta ilmeisen ärtynyt Teemu vakuutti vastauksessaan, että kommenttien takana on kaiken aikaa ollut Teemu itse.

- Äidin kielen opettaja sihvonen, ihan itse ja nyt täytyy kerrankin avautua susta ,vaikka tämä onkin todella epämiellyttävää.. oon yrittänyt niin positiivisesti ajatella sun puolesta ja ymmärtää jotenkin,mut vaikeeta on…, Teemu harmittelee.

Myös keskustelupalvelu Jodelissa kummasteltiin Teemun värikästä kommentointia. Monet epäilivät Selänteen saapuneen Kotkan meripäiville etuajassa.

Teemu on Kotkassa tuttu näky Meripäivien aikaan. Festivaaleja vietetään tulevana viikonloppuna. 

Sirpa ja Teemu Selänne saapuivat Suomeen: veneilyä pipo päässä, sambakarnevaaleja ja skumppaa - katso kuvat