Teddy & The Tigers

Teddy & The Tigers -yhtyeen laulaja Alpo "Aikka" Hakala on menehtynyt 63-vuotiaana.

Kotimaa | 11.04.2021 14:45

Suomalaisen rockabilly-yhtyeen Teddy & The Tigersin laulaja-kitaristi AlpoAikkaHakala on menehtynyt. Yhtye julkaisi tiedon Facebook-sivuillaan. Alpo oli kuollessaan 63-vuotias. 

- Huomenta Ystävät! Alpo ”Aikka” Hakala nukkui pois vaikean sairauden murtamana lauantaina 10.4. Alpon läheiset olivat Mestaria saattamassa. Tähti löysi tähtensä, yhtye kirjoittaa.

Alpo sai vakavan sairaskohtauksen ja joutui sairaalahoitoon keväällä 2013. Alpon veli kertoi tuolloin, että muusikko oli saanut aivoinfarktin, jonka seurauksena hänen kykynsä tuottaa ja ymmärtää puhetta katosi hetkellisesti kokonaan. Alpon vointi koheni pitkän kuntoutuksen seurauksena, mutta ei palannut ennalleen. 

- Hän pystyy puhumaan ja ymmärtää asioita, mutta se on vajavaista. Sanotaanko niin, että hänen luonaan vieraillessa on molemmin puolin ymmärtämisvaikeuksia, veli kertoi Ilta-Sanomille vuonna 2014.

Teddy & The Tigers merkitys suomalaisella musiikkikentällä korostui 1970- ja 1980-luvun rockabilly-buumin aikaan. Yhtye ehti julkaista viisi studioalbumia, joista viimeisin on vuodelta 2012. Trion tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat muun muassa Tiger Twist ja Dancing Shoes

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Mistake Media, Facebook
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!