fbq
Tauski

Tauski joutui luopumaan koirastaan: Hyökkäsi naapureiden lemmikkien kimppuun!

Laulaja Tauski on nykyään supisuloisen chow chow -pennun omistaja. Nalle Peltoseksi ristitty pentu on isäntänsä silmäterä. 

TAUSTAA: TAUSKI HANKKI ERIKOISEN KOIRANPENNUN: TÄSSÄ ON SULOINEN NALLE PELTONEN – KATSO!

Tauski on aina ollut eläinrakas ja hänellä on vuosien varrella ollut useita koiria. Nykyistä edeltävästä koirastaan, saksanpaimenkoira Susikoira Roista hän joutui suureksi harmikseen luopumaan. 

– Minulla tuli naapureiden kanssa vaikeuksia. Siitä ei koskaan tullut sellaista sosiaalista koiraa, vaan se hyökkäili naapuruston muiden koirien kimppuun. Luopuminen oli kova paikka ja olin puoli vuotta suruissani siitä. Itkinkin useamman kerran, mutta onneksi sillä on hyvä koti, Tauski kertoo.

Koiralla oli ollut sopeutumisvaikeuksia aiemmassa kodissaankin. Seiskan vieraillessa Tauskin luona viime vuonna hän kertoi Susikoira Roin vaikeasta menneisyydestä:

– Älä suotta pelkää sitä, se on ihan kiltti. Sain sen puolisen vuotta sitten tuttujen maatilalta. Sillä oli siellä vähän sopeutumisvaikeuksia, sillä se tappeli Rambo-veljensä kanssa ja tappoi tilan kanat sekä yhden lampaan, Tauski sanoi tuolloin Seiskalle.

TAUSTAA: TAUSKI: KOIRANI ON TAPPAJA!