fbq

Tauski hankki erikoisen koiranpennun: Tässä on suloinen Nalle Peltonen – katso!

Kohulaulaja Tauno ”Tauski” Peltosen, 54, kodissa vieraat vastaanottaa karhunpennun näköinen, suloinen karvapallo, joka murahtelee iloisesti.

– Hän on karhuherra Paddington tai viralliselta nimeltään Nalle Peltonen. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, Tauski esittelee puolivuotiaan chow chow’n eli kiinanpystykorvan.

Tauski odotti pentuaan monta kuukautta, ja sai sen kotiinsa viime joulukuussa. Hän innostui rodusta, kun hänen poikansa Jerry hankki itselleen samanrotuisen Ted-koiran.

– Soitin saman tien kasvattajalle, että soittaa heti, kun tulee lisää pentuja.

Aiemmin Tauskilla oli saksanpaimenkoira, mutta hän joutui sittemmin luopumaan siitä:

Tauski: Koirani on tappaja!

Karhuherra Paddington ei ole chow chow’na kaikkien yleisimmästä päästä. Tauskin mukaan chow chow’t ovat useimmiten väriltään mustia, valkoisia, punaisia, kermanvärisiä tai ruskeita, mutta siniset versiot ovat harvinaisempia. Rodun erikoispiirre on se, että myös koiran kieli ja suu ovat sinisiä.

– Vanhan kiinalaisen tarinan mukaan jumala maalasi taivasta siniseksi ja pudotti muutaman pisaran maalia maahan. Koira nuoli ne, jolloin sen suu muuttui siniseksi, Tauski tietää.

Tauski on tottunut olemaan huomion keskipisteenä, mutta viime aikoina hän on jäänyt koiranpennun varjoon.

– Minun suosioni on ihan nollassa verrattuna Paddingtoniin. Äskettäin olimme Ivalossa keikkamatkalla, ja fanitapaamisessa meni kaksi ja puoli tuntia, kun ulkomaalaiset turistit hössöttivät Paddingtonin ympärillä. Kukaan ei huomannut minua, hän nauraa.

Vaikka Tauskin koira on vielä pentu, se on jo ehtinyt tähdittämään hänen musavideotaan yhdessä James-poika. 

Katso alhaalta Tauskin On sulla ystävä -video!
 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy