fbq

Tästä syystä Aino Rossi joutui luopumaan koirastaan: purema vei lapsen sairaalaan

Bloggaaja Aino Rossi kertoi helmikuussa joutuneensa luopumaan koirastaan.

Bloggaaja Aino Rossi kertoi sosiaalisessa mediassa helmikuussa, että perheen Pablo-englanninkääpiöterrieri oli saanut uuden kodin. Syynä lemmikistä luopumiseen olivat lukuisat vaaratilanteet.

Katso tuoreimmat Seiskan viihdeuutiset:

Pablo ei tullut toimeen perheen vanhemman Sancho-koiran kanssa, ja vaarallisia välikohtauksia sattui myös parivuotiaan Olivia-tyttären kanssa.

Aino Rossin koira katosi yllättäen - tässä syy

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tänään (29.5.) Aino kertoi Instagram-tarinoissaan, ettei ole puhunut Pablo-koirasta pitkään aikaan, sillä se on ollut hänelle hyvin raskas aihe. 

- Edelleen tuntee tietyllä tapaa häpeää, vaikka kuka sanoisi, mitä sanoisi. Nyt olo alkaa olla jo paljon parempi ja sain viime viikolla hänestä kuvia ja päivittelyä, miten uudessa kodissa menee. 

Aino kertoo, että uusi koti on juuri sellainen, minkä Pablo oli ansainnut ja tarvinnut. Lapsen turvallisuus oli tärkein syy siihen, että terrierille jouduttiin etsimään uusi perhe.

- Hän on oikeassa paikassa, vaikka itse en olisi millään halunnut hänestä luopua. 

Hyökkäsi lapsen kimppuun

Aino julkaisi videon jälkeen itkuisen kuvan, jonka yhteyteen on kirjoittanut mittavan tekstin koiran lähdöstä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Mulla nousee heti pintaan kuitenkin pieni kipu, häpeä ja epäonnistuminen, en pysty olla ikinä itkemättä kun tästä puhun, somepersoona myöntää. 

Luopumiseen johti esimerkiksi vakava välikohtaus lapsen ja koiran välillä. Aino kertoo, ettei ole vieläkään antanut itselleen anteeksi kaikkea, mikä Pabloon liittyy. 

- Sitä että hän stressaantui lapsesta, se etten tarpeeksi aikaisin älynnyt niitä merkkejä, se että hän näykkäsi Ompun poskeasta ja mentiin sairaalaan, se että siitä on vieläkin pieni jälki, Aino alkaa luetella.

Näykkimisepisodeja on ollut enemmänkin, ja myös Aino on ottanut osumaa.

- Kun hankittiin koti isolla pihalla että olisi enemmän tilaa oli sama kuukausi kun meinasit näykkäistä taas, se että yritit näykkäistä Sanchoa mutta hyppäsin väliin ja teit minuun haavan. 

Se etten osannut olla sellainen omistaja mitä tarvitsit, se etten ollut tarpeeksi ja se että lapsi (tietenkin) meni sinun edelle.

Aino kertoo olevansa surullinen siitä, ettei osannut olla koiralle sellainen omistaja, jota se tarvitsi. Hän on kuitenkin ylpeä siitä, ettei luovuttanut, kun muita vaihtoehtoja alettiin ehdotella.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Nyt hän tuntuu olevan paikassa mihin kuuluu ja se lämmittää sydäntä tässä kaikista eniten. Hän näyttää kuvissa niin onnelliselta ja siltä että kuuluu sinne.

Paljonpuhuva video! Vasta eronnut Samuel Rossi: "Treenaan, että saan miehet koviksi"

Ainon elämä on ollut täynnä muutoksia, sillä tammikuussa hän ja puoliso Samuel kertoivat eroavansa 14 vuotta kestäneestä suhteestaan. Kaksikko kertoi jatkavansa elämää kämppiksinä.

Shokki-ilmoitus! Sometähti Aino Rossin 14 vuotta kestänyt parisuhde on ohi: "Olisi pitänyt erota jo vuosia sitten"