fbq
Maajussille morsian

Tässä ovat uudet Maajussit! Hevostila kaipaa isäntää, perunatila emäntää

Rakastettu Maajussille morsian on edennyt jo 14. tuotantokaudelleen. Tällä kertaa rakkautta etsivät Stiina, Matti, Kalle ja Patrik
Tällä kaudella Maajussille morsian -faneja todella hemmotellaan, sillä luvassa on lisäksi kaksi Mitä heille kuuluu nyt? -lisäjaksoa, joissa vieraillaan aiemmilta kausilta tuttujen osallistujien luona.

Johan Porkkalaa ei kelpuutettu Maajussille morsian -finalistiksi – löysi kuitenkin Nina-rakkaansa tv-ohjelmasta: ”Halusin selvittää, ettei hän ole vain julkisuuden perässä”

Kauden ensimmäisessä jaksossa juontaja Vappu Pimiä tapaa uudet osallistujat Mukkulan tunnelmallisessa kartanossa. Tuomisinaan Vapulla on kauan odotetut kirjeet, joissa rakkautta etsivät ehdokkaat lähestyvät maatilallisia. 

Stiina
Stiina on perinyt maatilansa isoäidiltään. 

Maajussille morsian alkaa ma 23.8. klo 21 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa (mtv.fi, mtv-sovellus). 

Matti
Matti pitää metsästämisestä ja tanssimisesta.

MTV:n maanantaina julkaisemassa tiedotteessa Stiina kuvailee olevansa pirteä ja määrätietoinen nuori yrittäjä, joka pyörittää hevostilaa Kuopion suunnalla. Stiina onkin ostanut maatilan aikoinaan isoäidiltään. Hän elättää tilan toiminnalla itsensä täysin.
Eläimet ovat Stiinalle tärkeitä, ja niiden parissa päivät kuluvatkin aamusta iltaan. Vapaa-ajallaan Stiina kertoo tapaavansa ystäviään.
Stiina kertoo tiedotteessa etsivänsä välittävää ja huolehtivaa kumppania, jonka kanssa hän malttaisi pysähtyä välillä aloilleen. Haaveissa on myös perustaa tulevaisuudessa perhe.

Kalle
Kalle etsii luotettavaa kumppania.

Vappu Pimiä yllätti Maajussi-Tuomon ja Marjo-rakkaan peuhaamasta navetan takaa - nyt pariskunta sai lapsen! 

Patrik
Patrik haaveilee rakkaudesta.

50-vuotias Matti on perunanviljelijä jo kolmannessa sukupolvessa. Hän myy perunaa sekä kauppoihin, että päivittäin itse Lappeenrannan torilla.
Matin harrastuksiin kuuluvat niin metsästys ja lavatanssit. Joka kesä on ehdittävä Seinäjoen Tangomarkkinoille, Matti kertoo maanantaina julkaistussa tiedotteessa.
Matti toivoo löytävänsä tupaan lämpöä tuovan kumppanin. Hänellä on toiveissa saada ”vanhoilla päivillään” myös perheenlisäystä!

Korona sotki muuttosuunnitelmat! Viekö rakkaus fitness-kaunottareen Maajussi-Maunon kaupunkiin?!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kalle pyörittää sukunsa maatilaa jo neljännessä polvessa. Tiedotteessa kerrotaan tilan olevan kuitenkin sen verran pieni, että Kalle tekee siellä töitä vain osa-aikaisesti. Päivätyönään Kalle työskentelee sairaalakalusteita valmistavassa yrityksessä diplomi-insinöörinä.
Kalle kertoo olevansa urheilumiehiä. Herralta sujuvat niin jääkiekko, tennis kuin padelkin. Maanantaina julkaistun tiedotteen mukaan Kalle rakastaa myös vaeltamista. 
Rinnalleen Kalle etsii erityisesti luotettavaa kumppania. Hän toivoo voivansa jakaa tulevan puolison kanssa niin arjen kuin vapaa-ajankin. Myös Kalle haaveilee tulevaisuudessa perheen perustamisesta.

 No pitihän se arvata! Sinkkumarkkinoille ilmoittautunut Maajussi-Lauri on hyvä kaveri Tauskin kanssa - "Silloin hameet nousevat yleensä korviin!"

Patrik on parikymppinen viljatilallinen Pennalasta. Isänsä kanssa tilaa hoitava Patrik onkin tiedotteen mukaan siirtymässä tulevaisuudessa maatilan johtoon. Patrik asuu isovanhempiensa vanhassa talossa.
Patrikin harrastuksiin kuuluvat metsästys ja ampumahiihto. Hänen äitinsä onkin kuuluisa olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela.
Mies toivoisi löytävänsä kumppanin, jonka kanssa hän voisi tutustua rakkauden ja seurustelun maailmaan. Patrik toivoisikin jakavansa kumppaninsa kanssa samanlaisia kiinnostuksen kohteita, MTV:n tiedotteessa kerrotaan.