fbq
SInkut paljaana

Tässä ovat Sinkut paljaana -sarjan uudet kaunottaret – mukana Elena Vikström ja Marianne Kallio

Hittirealityn toisella kaudella mennään pintaa syvemmälle. Ohjelman naiset ovat valmiita paljastamaan ensitreffeillä meikittömien kasvojensa lisäksi suurimmat salaisuutensa ja heikkoutensa sekä tabut, joista he eivät ole uskaltaneet aiemmin puhua. Kelpaavatko he sellaisina kuin ovat? 
Toisella kaudella nähdään kuusi näyttävästä ulkonäöstään tunnettua julkkista ja sosiaalisen median kauneusvaikuttajaa: Temptation Island -ohjelmasta tuttu ja somevaikuttaja Mathilda "Mattu" Westerberg, transtaustainen glamourmalli ja kauneusalan ammattilainen Elena Vikström, The Face Of African Queen -voittaja Aja Daffeh, läskiaktivisti, realitytähti ja työkseen rohkeissa kuvissa poseeraava Anna Roininen, tosi-tv-kaunotar ja someyrittäjä Endia Patterson sekä povikaunotar ja viihdeyrittäjä Marianne Kallio.

Sinkut paljaana 2 näyttää sinkkunaiset uudessa valossa haavoittuvuuksineen ja rankkoine taustoineen ja haastaa myös katsojan hylkäämään omat ennakkoluulonsa ahtaaseen muottiin laitetuista naisista. Ohjelmaa luotsaa Yle Kioskista tunnettu videontekijä ja ulkonäköpaineista paljon keskustellut Emma Karasjoki.

Johannes etsii itselleen seuraa Naked Attractionissa – eräs seikka kiinnittää fysiikanopiskelijan huomion: ”Hieno kiitorata”

d

@mathildawesterbergg

Supersuosittu sosiaalisen median vaikuttaja Mathilda ”Mattu” Westerberg nousi julkisuuteen tosi-tv-sarjan siivittämänä. 24-vuotias Mattu on teettänyt itselleen kauneusleikkauksia, jopa miellyttääkseen muita. Hänet on totuttu näkemään aina viimeisen päälle huoliteltuna. Treffeille meno hiukset kiinni ja ilman meikkiä ei tunnu lainkaan helpolta ajatukselta. Mattu etsii rinnalleen empaattista ihmistä, ja häntä kiinnostaa etenkin, miten kilpakosijat  käyttäytyvät konfliktitilanteissa. Mattulla on mielenterveyteen liittyvä salaisuus, josta hän ei ole aiemmin puhunut julkisesti. Nyt hän kuitenkin aikoo paljastaa sen treffikumppaneilleen heti ensitreffeillä. 

– Taistelen häpeää vastaan aina kun muistan. Häpeä on juuri se asia, jolla minua yritetään saada olemaan puhumatta näistä asioista.

d

@ajadaffehh

Suomen ensimmäisen Face of African Queen -kauneuskilpailun voittanut Aja Daffeh kuvailee itseään iloiseksi ja pirteäksi, mutta hän kantaa harteillaan myös suurta surua. 28-vuotias Aja on syntynyt Gambiassa ja muuttanut Suomeen 7-vuotiaana. Gambiassa hän joutui silpomisen eli ympärileikkauksen uhriksi, mikä on aiheuttanut hänelle terveysongelmia sen jälkeen aina tähän päivään asti. Aja haluaa puhua aiheesta julkisesti, jotta edes yksi ihminen voisi välttää hänen kohtalonsa. Treffeissä Ajaa jännittää silpomisesta puhumisen lisäksi hänen omien afrohiuksiensa paljastaminen, sillä kauneusihanteiden vuoksi hän pitää aina peruukkia. Jännitystä lisää vielä se, ettei Aja ole koskaan aiemmin käynyt treffeillä.

d

@hisokas_leftear

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

22-vuotias näyttävästi pukeutuva TIS-tähti Anna Roininen kertoo olevansa intersektionaalinen feministi ja läskiaktivisti. Hän on luonut uraa tekemällä sisältöä Onlyfans-palveluun, minkä myötä hän saa nykyään elantonsa virtuaalisesta seksityöstä. 

– Yhteiskunnan asettamat ulkonäköpaineet naisille on ihan käsittämättömät. Mä en jaksa enää vihata joka päivä itseäni, Rohkeissa kuvissa poseeraava Anna toteaa tiedotteessa. 

Anna deittailee kaikkia sukupuolia ja toivoo kumppanikseen ihmistä, joka ei säikähdä oikeita asioita ja keskusteluja. Anna kertoo harjoitelleensa treffailua melko paljon, mutta meikittä treffeille meneminen jännittää häntä. 

– Mulla on pelko, että kun menen treffeille ilman meikkiä, niin olenkin kömpelö läski, joka löllertää sinne deiteille.

d

@elenavikstrom

Glamourmalli ja kauneusalan yrittäjä Elena Vikström on käynyt Suomen nuorimpana läpi sukupuolenkorjausleikkaukset. Tämän lisäksi hänelle on tehty useita kauneusleikkauksia. Transtaustainen, sanavalmis Elena on tarkka näyttävästä ja huolitellusta ulkonäöstään.  

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Meikeissä mulla on itsevarma olo, mutta kun alkaa ottaa näitä pois, niin muistaa taas, että mitä kaikkea pitäisi vielä itselleen tehdä,Elena toteaa valmistautuessaan treffeille. 

Elena toivoo kumppanikseen spontaania miestä, joka ei ole liian normaali. Elena rakastaa yltiöfeminiinistä ulkonäköään ja haluaa tuoda kurvinsa esiin vartalonmyötäisissä vaatteissa, joten eniten häntä jännittää löysään mekkoon pukeutuminen. 

– Musta tulee yhtäkkiä Muumilaakson Mörkö, niin se ei säväytä mua!

d

@adelinekallio

Povikaunotar ja viihdeyrittäjä Marianne Kallio nousi julkisuuteen osallistuttuaan useisiin eri realityohjelmiin peräkkäin. Näyttävä Marianne on juuri valmistunut lähihoitajaksi mutta tekee töitä somessa sekä julkaisee myös seksuaalista sisältöä omilla tileillään. Marianne on kokenut elämässään hyvin raskaita asioita, joiden vuoksi hän kärsii kovasta luottamuspulasta. Tämä aiheuttaa ongelmia myös kumppanin etsimisessä. Nyt hän aikoo paljastaa raskaat arpensa deittikumppaneilleen ensitreffeillä. 

– Tää on ensimmäinen kerta, kun mä uskallan puhua näistä julkisesti ääneen.

d

@endia.jade

Näyttävän näköinen Endia nousi julkisuuteen tosi-tv-kaunottarena. Endia työskentelee järjestyksenvalvojana, ja hän on osallistunut menestyksekkäästi lukuisiin kauneuskilpailuihin. Endia julkaisee rohkeaa seksuaalista sisältöä omilla sometileillään. Endia aloitti mallin uran jo nuorena, ja sen myötä alkoivat myös kamppailut kehonkuvan hahmottamisen kanssa. Endia kärsii kovista ulkonäköpaineista ja sanoo ottavansa joskus satoja selfieitä itsestään, ennen kuin on tyytyväinen edes yhteen kuvista. Treffeille meikkien poistamisessa häntä jännittää etenkin kasvojen arpien ja epäpuhtauksien paljastuminen. 

Sinkut paljaana 2 Yle Areenassa 1.1.2022 heti vuorokauden vaihduttua ja Yle TV2:ssa 3.–8.1. vaihtelevasti klo 21.30/22/22.30