fbq
Joalin Loukamaa

Tässä on Joalinin uusi tatuointi - poikkeaa tyyliltään reippaasti aiemmista

Tanssija ja laulaja Joalin Loukamaa, 21, on ottanut uuden tatuoinnin.

Arkistovideo: Joalin Loukamaa kommentoi Seiskan paparazzikuvia itsestään!

Uutukainen, suurehko kuva koristaa Joalinin kyynärvartta, ja se on violetti numero yksi. Tatuointi on tehty pistetekniikalla, eli väriä on nakutettu ihoon piste kerrallaan, ja kuva näyttääkin osin häivytetyltä ilman selkeitä ääriviivoja.

Joalin Loukamaa palasi Selviytyjistä - näin hän on muuttunut

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Joalinilla on ennestään lukuisia tatuointeja. Ne poikkeavat reilusti uudesta, sillä ne on lähinnä tehty mustalla musteella.

Joalinin yläselkään on tatuoitu suurin koukeroisin kirjamin englanninkielinen sana "dreamer", joka tarkoittaa haaveilijaa tai uneksijaa. Hän on myös tatuoinut esimerkiksi molempiin hartioihinsa tähdet, käsivarsiinsa keijukaisen ja enkeleitä sekä erilaisia tekstinpätkiä.

Jättitatuointi selkään! Joalin Loukamaan tatuointi on kuin suoraan 2000-luvun alusta: "IRC-Galleria-vibat"

Spekulaatio on käynyt kuumana, ja Joalinia epäillään yhdeksi Uuden musiikin kilpailuun osallistuvista artisteista. Täten viime vuonna ensimmäiset singlensä julkaisseen laulajattaren uskotaan hakevan Euroviisuihin.

UMK on jakanut virallisilla somealustoillaan vihjeitä kilpailijoista. Kilpailijan numero 1 vihjeet ovat, että kyseessä on UMK:n nuorin osallistuja ja henkilö on kilpaillut realityssä. Viimeisenä ja mystisenä vihjeenä lukee "joku tanssiin liittyvä vihje".

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

21-vuotias Joalin nousi kansainväliseksi tähdeksi jo lapsena, kun hänet valittiin Now United -yhtyeeseen. Hän on esiintynyt lisäksi esimerkiksi Harry Stylesin ja Robinin musiikkivideoilla. Joalin on kisannut Selviytyjissä kahdesti.

Ohhoh! Onko Joalin löytänyt rakkauden? - "Tein erittäin ison päätöksen..."