fbq
Kotimaa
01.06.2021 17:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Tinze
Tanssija Tinze ei enää vaikene: "Tää on mun uran pelottavin ja ahdistavin ulostulo" - julkaisu sai hurjan suosion!
Kotimaa
01.06.2021 17:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Twerkkauksen Suomen mestari Tinze eli Tia-Maria Sokka kertoo avoimesti häneen kohdistuneesta kiusaamisesta Maria Veitolan luotsaamassa Musa vai bisnes -podcastissa.

Avoimesti rohkeita kuvia sosiaalisessa mediassa jakava Tinze avasi asiaa Radiorockin kanavalla julkaistun ohjelman lisäksi myös omalla Instagram-tilillään. Tinzellä on hurjat 316 000 Instagram-seuraajaa.

– Tää on mun uran pelottavin ja ahdistavin ulostulo. Kyse ei ole vain minusta vaan minua paljon suuremmasta ilmiöstä. Haluan rohkeesti puhua ääneen minun totuuden ja tarinan, jotta jo vuosia jatkuneelle maalitukselle ja valheille saadaan loppu.

Lue myös: Tällä tanssilla nostattaisi käärmeen kolostaan! Twerk-kaunotar Tinzen lanneliikkeet eroottisissa alusvaatteissa lumoavat – katso video, jos uskallat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TINZE (@tinzeofficial)

Tinze kertoo, että häirintä, kiusaaminen ja vihapuhe on jatkunut jo kolme vuotta, ja se on piilotettu hyveellisyyden taakse. Kaikki tämä on vaikuttanut myös tanssijan läheisiin sekä muuttaa ihmisiä.

– Valheilla voi olla todella pysyviä jälkiä yksilön mielenterveydelle, jaksamiselle ja elinkeinolle. Tämä on saanut minut välillä pienentään itseäni. Minulla on ollut todella nurkkaan ajettu ja toimeeton olo. Se on aiheuttanut paljon stressiä ja surua, ja on ajanut minut pahimmillaan burn outiin viime yksynä.

Tinze toivoo, että jatkossa somessa kohdattavaan kiusaamiseen puututaan. Julkaisu saikin suuren suosion, ja monet julkisuudesta tutut henkilöt kävivät antamassa Tinzelle oman tukensa. Sydämen kävi julkaisemassa muun muassa Maria Veitola, Anna Abreu, Armi Toivanen, Esko Eerikäinen ja Lola Odusoga. Tykkäyksiä päivitys oli kerännyt alle vuorokaudessa yli 14 800.

Lue tästä Tinzen koko kirjoitus suomeksi klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TINZE (@tinzeofficial)

Lue myös: Tämä kaunotar ei miestä kaipaa - vahva ja itsenäinen twerkkaaja Tinze hurmaavassa bikinikuvassa