fbq
Kotimaa
15.11.2021 17:55
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Panu Hörkkö, Seiskan arkisto
Jenni ja Sami
Tanssii tähtien kanssa -starat Jenni Poikelus ja Sami Helenius viettivät iltaa samassa seurueessa - Seiskan paparazzi nappasi tuoreet kuvat
Kotimaa
15.11.2021 17:55
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Panu Hörkkö, Seiskan arkisto

Tanssii tähtien kanssa -kisaaja, radiojuontaja Jenni Poikelus, 33, ja tanssipari Sami Helenius, 44, on bongattu yhdessä Helsingin iltaelämästä kerran jos toisenkin. Ei aikaakaan, kun somessa alkoi kuhista keskustelu Jennin ja Samin suhteesta.

Lue myös: TTK-tähdet Jenni Poikelus ja Sami Helenius lyövät faktat tiskiin ympäröivistä suhdehuhuista: "Toisen kanssa helppo olla

Toissa sunnuntain (7.11.) lähetyksen jälkeen Seiska kysyi suoraan Jenniltä ja Samilta, missä oikein mennään. 
Katkaistaan siis suhdehuhuilta siiveet. 

– Olemme hyviä ystäviä. Huonot jutut yhdistävät, ja toisen kanssa yhdessäolo on helppoa. Nopeasti pystyi olemaan oma itsensä, tanssipari vakuutti.

Putoamisen jälkeen ravintolaan

Viikko lausunnon antamisen jälkeen, studiovalojen himmennyttyä Jenni ja Sami lähtivät taas Helsingin yöhön. Seiskan paparazzi äkkäsi tanssitähdet ravintolasta sunnuntai-iltana Helsingin Töölössä.

Jenni ja Sami putosivat Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta juuri ennen semifinaaleja, joten he saattoivat olla hukuttamassa pettymystään ravintolapöydässä.

TTK
Jennin Pikku Myy -look paistoi silmään tunnelmallisessa ravintolasalissa. 

Ravintolassa Jenni ja Sami tapasivat TTK-kisaaja Waltteri Torikan ja tämän seurassa olleen henkilön. Nelikko vietti rennosti aikaa yhdessä. Jenni erottui hyvin kirkaanvärisen Pikku Myy -tukkansa vuoksi – look oli peräisin sunnuntai-illan Tanssii tähtien kanssa -satuteemasta.

Tanssitähtipari jäi ravintolaan vielä kahdestaan tunnelmoimaan, kun Waltteri ja neljäs henkilö poistuivat. 

Lue lisää Seiskan juttuja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »