fbq
Susanna Laine ja HP Parviainen

Tangomarkkinat ulos perinteisiltä tv-kanavilta! Tapahtuma esitetään nyt erikoisjärjestelyin

Tangomarkkinat on televisioitu aiemmin MTV3-kanavalla, Yleisradiolla ja viimeisimpänä AlfaTV:llä. Nyt lähetys televisioidaan uudenlaisella tavalla. 

Tangomarkkinat on ollut kahden vuoden tauolla koronapandemian vuoksi. Nyt suosittu laulukilpailu ja kesätapahtuma palaa uudistuneena. 

Tangomarkkinoita juhlitaan Seinäjoella heinäkuussa. Lauantaina 9.heinäkuuta järjestettävän tangolaulukilpailun finaalin juontavat Seinäjoelta kotoisin olevat, toisensa jo ala-asteikäisestä tunteneet juontaja-näyttelijä Susanna Laine ja Duudsoneista tuttu HP Parviainen

Vauvayllätys! Tangokuningas Marko Maunukselasta tulee isoisä

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Susanna Laine kertoo tiedotteessa, että on käynyt Tangomarkkinoilla niin nuoresta kuin muistaa. Hänelle se oli kesän odotetuin tapahtuma. 

– Ihan ensimmäinen Tangomarkkinat-pesti tämä ei minulle ole, sillä parikymmentä vuotta sitten olen juontanut myös Tangokadulla ja Tangohallilla. Odotan kuitenkin innolla Tangomarkkinoiden uudistuksia. Tanssilavakulttuuri kiinnostaa nykyään myös nuoria, ja sitä perinnettä on hienoa sekä vaalia että hellävaroen uudistaa. Henkilökohtaisesti odotan paljon myös sitä, että kesällä pääsen tekemään töitä entisten naapurinpoikien kanssa, Susanna kertoo tiedotteessa. 

Hyvästi köyhä päivä! Susanna Laineella ja Petri Nygårdilla jättimäiset tulot

HP Parviainen kertoo, että hänen isoveljensä soitti aikoinaan tango-orkesterissa. HP oli seurannut lapsena ihaillen isoveljen esiintymistä televisiosta. 

– Tangomarkkinat oli Provinssirockin ohella kesän kohokohta, juhlaviikonloppu. On ihan mahtavaa olla mukana uudistamassa Tangomarkkinoita, varsinkin kahden lapsuudesta asti tutun henkilön, Susanna Laineen ja Pasi Ojalan kanssa. Toivon, että Tangomarkkinat herättävät jälleen koko kaupungin ja maakunnan eloon.

Tuomaristossa nähdään muun muassa Nina Tapio, Marco Bjurström ja Hanna Pakarinen. Levy-yhtiökumppanikseen Tangomarkkinat saa Universal Music Finlandin.

Tiedotteessa kerrotaan, että tapahtuman tv-perinne jatkuu nyt uudella Tango TV -konseptilla, jonka toteuttaa kanavapaikalla 17 tuotantoyhtiö Rockway. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tangorakkaus sai laihduttamaan 60 kiloa! Iskelmätähti Rosa Narmala laittoi Juha-kultansa kuntoon

Kansalla on mahdollisuus äänestää suosikkiaan. Eniten ääniä tuomareilta ja kansalta keränneet laulajat kipuavat Vantaalla 21. toukokuuta järjestettävään semifinaaliin, jossa ratkeavat lopulliset ehdokkaat vuoden 2022 tangokuninkaallisiksi.

Finaalissa kilpailee ainoastaan neljä solistia. 

Tangomarkkinat järjestetään torstaista lauantaihin Seinäjoella. Luvassa on laaja artistikattaus, muun muassa Saara Aalto, Eppu Normaali, Samuli Edelmann, Erin, Arja Koriseva, Jari Sillanpää, Tuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani, Suvi Teräsniska, Erika Vikman, Waltteri Torikka, Yölintu sekä monia takavuosien tangokuninkaallisia. 

Susanna Laineen kanssa seurusteleva Petri Nygård löi tiskiin härskin kuvan - tyttöystävän bestikseltä välitön reaktio