fbqTämä suomalainen perinne saa Harri Moision kiehumaan: Alastomat miehet tarkkailevat toisiaan | Seiska
Harri Moisio

Tämä suomalainen perinne saa Harri Moision kiehumaan: Alastomat miehet tarkkailevat toisiaan

Kotimaa | 22.11.2021 06:04

Harri Moisiolla, 48, on takanaan pitkä tie media-alan ammattilaisena. Jo 1990-luvulla uransa aloittanut turkulainen on tullut viime vuosina tunnetuksi Radio Rockin aamujuontajana.

Harrin radiolähetykset alkavat joka arkipäivä aamukuudelta. Varhaiset työt eivät kuitenkaan tuota juontajalle tuskaa. Välillä hän jopa ihmettelee, mistä aamujuontajien inho herätyksiä kohtaan kumpuaa.

– En valita yhtään. Mitä aikaisemmin pääsen töihin, sen parempi! Minä en tähän ”Voi, kuinka raskasta on herätä aamuisin” -kuoroon lähde, Harri täräyttää.

Harri arvostaa  rehellisyyttä. – En ole tosin koskaan tavannut sellaista tyyppiä, joka arvostaisi epärehellisyyttä, hän nauraa.
Harri arvostaa  rehellisyyttä. – En ole tosin koskaan tavannut sellaista tyyppiä, joka arvostaisi epärehellisyyttä, hän nauraa.

Lue myös: Aamujuontaja Harri Moisio ei yhdy kollegoidensa valituksiin: Minulla on herätyskello

Tupakkalakko toi 15 kiloa

Toinen savua iloluontoisen Harrin korvista nostattava asia ovat suomalaisille tyypilliset saunaillat. Itse saunominen ei hetkauta, mutta ilmapiiri saa juontajan kihisemään.

– Vaikka olenkin tällainen rock-ihminen, niin sellaista äijäkulttuuria vierastan.

– En oikein viihdy saunailloissa, joissa alastomat miehet tarkkailevat toisiaan ja arvioivat, että äijällä on pakki taas kasvanut.

Lue myös: Analyysisetä Harri Moisio vastaa suhdehuhuihin: Sen voin sanoa, että…

Harri ei jää näissä tilanteissa hiljaiseksi.

– Jos joku tulee painoani kommentoimaan, keksin hänestä jotain vielä ilkeämpää, ja viimeistään sen jälkeen tunnelma on pilalla. Ja näin on käynytkin, Harri paljastaa.

– Painokommentit ovat tietysti totta. Lihoin yli 15 kiloa lopetettuani tupakanpolton kuusi vuotta sitten.

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!