fbq
Anniina Valtonen.

Tämä meteorologi on miesten märkä päiväuni! Venla-voitolla historiaa tehnyt Anniina Valtonen tunnustaa Seiskalle suosionsa lieveilmiön: ”Kiitos mutta ei kiitos”

Yleisradiolla ja Ilmatieteen laitoksella työskentelevä Anniina Valtonen, 32, teki viime viikonloppuna historiaa. Lahtelaisesta tv-tähdestä tuli lauantaina (7.5.) kautta aikojen ensimmäinen Vuoden esiintyjä-Venlalla palkittu meteorologi.

Ikuisesti iloiselta vaikuttavan Anniinan valloittava hymy sulattaa sääkarttojen edessä sydämiä – ja se näkyy myös melkoisena treffikutsujen tulvana.

Uskomattomat pakarat! Meksikolainen Yanet, 30, on ”maailman seksikkäin säätyttö” – Ylen säälähetysten supersuositulta Anniina Valtoselta, 31, suorat sanat: ”Ei kauheasti arvostusta”

– Kyllä niitä tulee itse asiassa tosi paljon! Mutta olen ollut 16 vuotta yhdessä mieheni kanssa, joten kiitos mutta ei kiitos, kesällä 2017 Lahdessa avioitunut Anniina myhäilee Seiskalle.

Videolla Anniina Valtonen Venla-gaalassa Seiskan haastattelussa:

Lahden kaupunkiin kuuluvassa Nastolassa varttunut Anniina hauskuutti Venla-gaalassa spontaanilla ja tyylilleen uskollisella iloisella voittopuheellaan. Hän hämmästeli jo ennen Kultaisen Venlan pokkaamista Seiskalle hämmästyttävää kansansuosiotaan.

Kiusaajilla karu kohtalo! Koulussa hyljeksitty suosikkimeteorologi Anniina Valtonen puhkesi kukkaan lukiossa

– Onhan tämä nyt aika ihmeellistä, että niinkin arkiallisella asialla kuin säälähetyksellä on voittanut ihmiset puolelleen. Säälähetyksiä on kuitenkin aina tehty samalla kaavalla, eikä minullakaan ole koskaan ollut mitään tarvetta lähteä sitä muuttamaan.

– Olen vain ihan oma itseni. Joten onhan se aika ihanaa, että ihmiset ovat siitä tykänneet.

Tiskaamosta paistopisteelle! Täällä Ylen supersuosittu meteorologi Anniina Valtonen työskenteli ennen uraansa säämaailmassa – kuva!

Anniina on alkanut hiljalleen laajentaa repertuaariaan. Vuosikausia Ylen säälähetysten suosituimpiin meteorologeihin lukeutunut tv-kasvo on alkuvuodesta asti juontanut perjantaisin Yle TV1:n suosittua Puoli seitsemän -keskusteluohjelmaa. 

– On mielettömän hienoa, kun Yle mahdollistaa tällaisen, että meteorologi saa tehdä kahta eri hommaa. Jopa Ilmatieteen laitokseltakin sanottiin, juontopestini on tosi hieno juttu. 

Katsojat kauhistuivat! Anniina Valtonen vaihtoi korkokengät tennareihin – suosikkimeteorologi vastaa palautevyöryyn: Olen sentään opiskellut seitsemän vuotta!

Anniina Valtonen aikoo vastaisuudessakin kertoa suomalaisille säästä.
Anniina Valtonen aikoo vastaisuudessakin kertoa sästä suomalaisille.

Sitä vaaraa ei kuulemma ole, että erilaiset juontohommat syrjäyttäisivät säätyöt.

– Meteorologia on ala, josta olen pienestä pitäen haaveillut. Nyt kun olen sen toteuttanut, en aio siitä luopua. Toki sen rinnalle voi joskus tulla jotain. Nyt se on Puoli Seitsemän ja nautin siitä tosi paljon, Anniina kertoo.