fbq
Paula Koivuniemi

Tältä median valokuvista kieltäytynyt Paula Koivuniemi näyttää todellisuudessa - tuoreet kuvat julki: "Kovassa kunnossa"

Suomalaisen iskelmän kuningatar Paula Koivuniemi, 75, juhli syntymäpäiviään yhdessä sanoittaja Ilkka ”Ile” Vainion, 61, kanssa.

Kaksikko kävi tällä viikolla syömässä ainutlaatuisessa kulttuuri- ja taiteilijaravintola Elitessä, Helsingin Töölössä. Tämän lisäksi Ile ja Paula käväisivät ottamassa jälkiruuaksi letut Kauppatorilla. Paulan virallinen syntymäpäivä oli 19. kesäkuuta. 

Lauri Tähkältä ihana muistaminen Paula Koivuniemen syntymäpäivänä - suloinen yhteiskuva

Ilta-Sanomien mukaan Paula kieltäytyi maanantaina poseeraamasta valokuvaajille, kun hän saapui Porvoon Emäsaloon seuraamaan The Best of ”Kesäillan valssi” -kesäteatteriesitystä. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Paula suostui kuitenkin näyttäytymään ystävänsä Ilkan Instagram-julkaisuissa. Kuvissa iskelmälaulaja on täydessä tällingissä. Paulan ruskeat hiukset on laitettu korvan taakse ja meikkiä on sipaistu kasvoihin kauniisti.

Tyylilleen uskollisena, Paulan huulilta löytyy myös kirkuvan punaista huulipunaa. Korvissaan Paulalla on tyylikkäät korvakorut ja yllään musta rento pusero, jossa on koiran kuva.

Onko Paula Koivuniemi palannut? Poseeraa lähes tunnistamattomana

Iskelmälaulaja näyttää Ilkka Vainion kuvissa todella hyvinvoivalta ja pirteältä.

Valtiatar Paula Koivuniemi on kovassa kunnossa ja toimi tänään myös minun personal trainerina. Käveltiin tänään mielestäni paljon, mutta Paulan mielestä vähän, Ilkka kirjoittaa kuvatekstissään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Oho, vieläkö tunnistat Paula Koivuniemen? Tuoreissa kuvissa lähes ilman silmämeikkiä

Ikisuosikki Paulan mittava ura alkoi 70-luvulla, ja hän on julkaissut huikeat 26 studioalbumia.