fbq
Maria ja Reino Nordin

Tällaisissa maisemissa Maria ja Reino Nordin asuvat Espanjassa - kuvat

Maria ja Reino Nordin muuttivat alkuviikosta Espanjan lämpöön asumaan. Lastensa kanssa Mallorcalle asettunut pariskunta majailee etelässä ensi kevääseen saakka.

Maria on päivittänyt uudesta kotimaastaan ensimmäisen kuvan Instagram-tililleen. Valokuvassa Maria hymyilee tyytyväisenä perheen nuorimmainen sylissään. Marian ja Reinon neljäs lapsi syntyi kesäkuussa.

- Casa - playa - 6 min, Maria kirjoittaa kuvatekstissään.

Casalla tarkoitetaan espanjaksi kotia, playa tarkoittaa puolestaan rantaa. Mitä ilmeisimmin perheen uusi koti sijaitseekin vain kuuden minuutin päässä kuohuvasta merestä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nyt se tapahtuu! Maria ja Reino Nordin jättivät Suomen taakseen

Julkaisemansa kuvan taustalla näyttäytyy näin ollen Nordinien lähiranta.

Maria ottaa kuvatekstissään puheeksi myös meren aallot ja niiden vertauskuvallisen merkityksen synnytyssupistuksille.

Ps. Tänään aalloissa mietin, että aallot on erinomainen allegoria synnytyssupistuksille. Olin uimassa ja huomasin valtavan aallon kaahaavan päälleni. Pienikin vastustus aaltoa kohtaan aiheutti sen, että jouduin kunnon linkoukseen. Vettä meni sisään kaikista naaman rei’istä. Mutta kun otin aallot kiitollisuudella ja sukelsin suoraan niiden sisään, isotkin aallot meni nautinnollisesti ohi, Maria runoilee.

Maria Nordin jättää Suomen - tästä on kyse

Maria julkaisi elokuussa päivityksen Suomalaiset Mallorcalla -nimisessä Facebook-ryhmässä. Julkaisussa hän kertoi etsivänsä "perheasuntoa Palmasta/läheltä lokakuusta huhtikuuhun".

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kuukauden kuluttua Marian Reino-puoliso julkaisi somessaan päivityksen, jossa hän kertoi virallisesti perheen muuttoaikeista.

Tiedotusluontoista asiaa: on tullu aika laittaa kesä ja pari muutakin kesää pakettiin keikkojen osalta ja vähän kaiken muunkin. On aika pysähtyä ja purkaa ja rakentaa uutta taas ihan nollasta. Me muutetaan talveks pois suomesta ja seuraavan kerran sit lavoille keväällä (kenties kirkkoihin joulun alla), Reino kirjoitti tuolloin.

Ohhoh, Nordinit muuttavat pois Suomesta!

Maria ja Reino ovat pitäneet yhtä jo useiden vuosien ajan. Pariskunta avioitui vuonna 2008. Heillä on neljä yhteistä lasta.

Maria Nordin jakoi harvinaisen kuvan vastasyntyneestään, yllättävä paljastus kotoa: "Lapsilla on jonkinlainen varausjärjestelmä"