fbq
Kotimaa
03.07.2021 17:53
Teksti: Henryk Björkström, Pori|Kuvat: Henryk Björkström
Laura Voutilainen
Tällaisena et ole nähnyt Laura Voutilaista pitkään aikaan – villitsi Porissa: ”Nyt hävettää!”
Kotimaa
03.07.2021 17:53
Teksti: Henryk Björkström, Pori|Kuvat: Henryk Björkström

Laulaja Laura Voutilainen, 46, asteli tuulikoneen eteen Porin Iskelmäfestivaalien toisena päivänä. Vaikka Laura esitti pari klassikkokappalettaan, kuten Kerran ja Vaarallinen yllätys, hänen uudempikin musiikkinsa oli selkeästi löytänyt tiensä fanien sydämiin.

Helmikuussa julkaistu Ei hävetä enää villitsi yleisön lisäksi laulajan. Menoa riitti niin, että Laura hengästyi pahemman kerran.

- Oliks toi niinku teidän raja?! Jos noin paljon hävettää, niin pistä silmät kii ja kuvittele, ettei kukaan nää, Laura haastoi yleisöään tanssiin.

Häpeilemättä jammaillut hittimestari tempaisi onnistuneesti festarikansankin tanssimaan hänen kanssaan aina VIP-aluetta myöten. 

- Okei nyt vähän hävettää, mä olen Suomen hikoilevin naisartisti. Saa ottaa lähikuvaa, Laura heitti hyväntuulisena ja pyyhki hikeä otsaltaan.

Laura Voutilainen
Puhvihihainen takki ja Lauran vaaleat hiukset hulmusivat kesätuulessa, kun hän esitti parhaat tanssiliikkeensä pepunheilutusten kera. 
Laura Voutilainen
Artisti myös hyppeli ja rohkaisi yleisöään taputtamaan musiikin tahtiin.

10 MILJOONAA RIKKI

Keikan puolivälin paikkeilla artisti hehkutti, että hänen kappaleensa Mä en kestä on ylittänyt kunnioitettavan kymmenen miljoonan striimauksen rajan.

- Katto meni rikki niin että pärähti! Laulaja heitti aurinkoisena.

Myöhemmin hän vielä jatkoi:

- Tässä on menty aikamoinen vuoristorata. Edellisestä kesäkeikasta on kaksi vuotta. Nyt on mun mielestä aplodien paikka.

Aplodit hän myös sai.

Laura Voutilainen
Keikan loppupuolella Laura oli jo heittänyt takistaan vyön pois ja avannut sen tuulettuakseen hikitanssista.