fbq
Rita Behm ja Miki Liukkonen

Tällaisena et ole nähnyt Behmiä ennen! Näyttelee puolisoaan hulvattomalla videolla - Miki Liukkonen uhkaa vastatoimilla!

Laulaja Rita Behm, 27, paljastaa Instagramissa täysin uudenlaisen puolen itsestään.

Sunnuntai-iltana kirjailija Miki Liukkosen Instagram-tilille jaetulla videolla artisti nimittäin hauskuuttaa seuraajiaan osuvalla parodiavideolla.

Rita on pukeutunut esitystään varten tummaan asuun ja mustaan pipoon. Kasvoilla keikkuu tummat aurinkolasit. Rita muistuttaakin olemukseltaan huomattavasti tuoretta poikaystäväänsä Miki Liukkosta.

Videolla Rita tarttuu hulvattomalla tavalla muun muassa puolisonsa kahvin juontiin, sekä hänen kommentteihinsa Finlandia-palkintogaalaa koskien.

- Mä en tajuu, mistä on tullut semmonen oletus, että palkinnot on mulle jotenkin tärkeitä. En mä kyl tarvitse mitään Finlandiaa. En mä tarvitse mitään palkintoja. Pääasia, että ihmiset lukee mun kirjoja, Rita keskustelee kameralle roolihahmonsa takaa.

Seuraavassa hetkessä Rita värjää silmäkulmiaan tummalla kajaalikynällä ja ihmettelee ääneen, kuinka ihmiset vertaavat häntä laulaja Ville Valoon.

Miki Liukkosen ja Ville Valon yhdennäköisyys on kieltämättä huomattava.

Miki ei ole jäänyt videon edessä sanattomaksi. Hän kommentoi videota muun muassa aihetunnisteella totuus sattuu.

- Hirveää nähdä itsensä, niin kuin muut ehkä näkevät minut. PAINAJAINEN, Miki purkaa tuntojaan videon kuvatekstissä.

Behmin kulta Miki Liukkonen on korviaan myöten rakastunut: laulajakaunotar joutuu rauhoittamaan kirjailijaa

Videon alle on ehtinyt muutaman tunnin aikana sataa lukuisia huvittuneita kommentteja, joihin kirjailija on vastannut paljon puhuvasti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Kyllä minä vielä kostan, hän uhoaa.

Miki kertoo myös faniensa iloksi, että hänellä on takataskussaan mielenkiintoinen vastaus rakkaalleen.

- Minä olen tehnyt vastineeksi Rita Behmistä parodiavideon, joka on tuloillaan sitten, kun pääsen yli tästä häpeästä, Miki paljastaa pilke silmäkulmassaan.

Seiska paljasti vajaa pari kuukautta sitten Rita Behmin ja Miki Liukkosen lämpimät välit toisiinsa. Pian uutisten jälkeen pariskunta paljasti myös itse palavasta rakkaudestaan kansalle sosiaalisessa mediassa.

Behmin salasuhde paljastui! Renttukirjailija Miki Liukkonen on laulajakaunottaren rakas - ensimmäinen yhteiskuva julki

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy