fbq
Beata ja Anthony

Tällainen on TTK-yleisössä hurmannut Anthony Papp! Beatan isä ja Mikko Leppilammen appiukko on luonut uransa maailmalla - Seiska selvitti

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman sunnuntaisessa (10.10.) lähetyksessä nähtiin upeiden tanssiesitysten lisäksi mielenkiintoisia vieraita.

Yleisön puolelle oli saapunut muun muassa ohjelman juontajan Mikko Leppilammen puoliso Beata Leppilampi, joka synnytti reilu kuukausi sitten pariskunnalle poikavauvan. Lapsi oli Beatan mukaan sunnuntai-iltana Mikon äidin luona hoidossa.

Beata ei kuitenkaan saapunut seuraamaan jännittävää tanssitapahtumaa yksin. Hänen mukanaan oli saapunut upealla ulkonäöllään ja tyylikkäällä lookillaan ihastuttanut Anthony "Tony" Papp, joka tunnetaan Beatan lääkäri-isänä.

Beatan isä Tony (oik.) on työskennellyt muun muassa Suomessa, Kanadassa sekä Abu Dhabissa!
Beatan isä Tony (oik.) on työskennellyt muun muassa Suomessa, Kanadassa sekä Abu Dhabissa!

Synnytyksestä vain kuukausi, näin upealta Beata Papp näytti TTK-studiossa - mukana hopeakettu Tony-isä

Ympäri maailmaa uransa aikana työskennellyt Tony ahkeroi tällä hetkellä Kanadassa, Gordon and Leslie Diamond Health Care Centerissa. Siellä hopeakettu suorittaa asiakkaille muun muassa esteettisiä kauneusleikkauksia. Tonyn erityisalaa ovat hänen nettisivujensa mukaan rintaleikkaukset, rasvaimut sekä Hollywood-julkkisten suosimat vatsanmuotoiluleikkaukset.

Mikko ja Beata Leppilammen lapsi sai komean nimen - juuret Lähi-idässä

Tony toimii tällä hetkellä myös lääketieteellisenä johtajana kanadalaisessa B.C. Professional Fire Fighters’ Burn Fund -keskuksessa, jonka toiminta keskittyy palovammauhrien hoitamiseen ja kuntoutukseen.

Tonyn saavutukset eivät suinkaan pääty tähän, sillä nettisivuilta löytyvän ansioluettelon mukaan hän on ollut osallisena lukuisissa lääketieteellisissä projekteissa sekä toiminut vierailevana professorina muun muassa kuwaitilaisella plastiikkakirurgiaosastolla.

Beatan isä on valmistunut Kuopion yliopistosta lääketieteen tohtoriksi vuonna 1989, jonka jälkeen hän on erikoistunut plastiikkakirurgiaan niin Kuopion kuin Helsingin yliopistoissa. Opiskeluja Tony on tehnyt myös Kanadassa.

Mikko Leppilammen Beata-rakas vaihtoi taitoluistelun valmentamiseen: Lopetin, kun tajusin ettei minusta tule maailman paras!

Myös tytär Beata asui sisarustensa kanssa nuorena Kanadassa. Heidän äitinsä on tunnettu taitoluisteluvalmentaja Ulla Papp, jonka kautta myös perheen lapset ovat löytäneet uran luistelun parista.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy