fbq
Tällainen on TTK-yleisössä hurmannut Anthony Papp! Beatan isä ja Mikko Leppilammen appiukko on luonut uransa maailmalla - Seiska selvitti | Seiska
Kotimaa
12.10.2021 11:16
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Kristian Wallin
Beata ja Anthony
Tällainen on TTK-yleisössä hurmannut Anthony Papp! Beatan isä ja Mikko Leppilammen appiukko on luonut uransa maailmalla - Seiska selvitti
Kotimaa
12.10.2021 11:16
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Kristian Wallin

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman sunnuntaisessa (10.10.) lähetyksessä nähtiin upeiden tanssiesitysten lisäksi mielenkiintoisia vieraita.

Yleisön puolelle oli saapunut muun muassa ohjelman juontajan Mikko Leppilammen puoliso Beata Leppilampi, joka synnytti reilu kuukausi sitten pariskunnalle poikavauvan. Lapsi oli Beatan mukaan sunnuntai-iltana Mikon äidin luona hoidossa.

Beata ei kuitenkaan saapunut seuraamaan jännittävää tanssitapahtumaa yksin. Hänen mukanaan oli saapunut upealla ulkonäöllään ja tyylikkäällä lookillaan ihastuttanut Anthony "Tony" Papp, joka tunnetaan Beatan lääkäri-isänä.

Lue myös: Synnytyksestä vain kuukausi, näin upealta Beata Papp näytti TTK-studiossa - mukana hopeakettu Tony-isä

Beatan isä Tony (oik.) on työskennellyt muun muassa Suomessa, Kanadassa sekä Abu Dhabissa!
Beatan isä Tony (oik.) on työskennellyt muun muassa Suomessa, Kanadassa sekä Abu Dhabissa!

 

Ympäri maailmaa uransa aikana työskennellyt Tony ahkeroi tällä hetkellä Kanadassa, Gordon and Leslie Diamond Health Care Centerissa. Siellä hopeakettu suorittaa asiakkaille muun muassa esteettisiä kauneusleikkauksia. Tonyn erityisalaa ovat hänen nettisivujensa mukaan rintaleikkaukset, rasvaimut sekä Hollywood-julkkisten suosimat vatsanmuotoiluleikkaukset.

Lue myös: Mikko ja Beata Leppilammen lapsi sai komean nimen - juuret Lähi-idässä

Tony toimii tällä hetkellä myös lääketieteellisenä johtajana kanadalaisessa B.C. Professional Fire Fighters’ Burn Fund -keskuksessa, jonka toiminta keskittyy palovammauhrien hoitamiseen ja kuntoutukseen.

Tonyn saavutukset eivät suinkaan pääty tähän, sillä nettisivuilta löytyvän ansioluettelon mukaan hän on ollut osallisena lukuisissa lääketieteellisissä projekteissa sekä toiminut vierailevana professorina muun muassa kuwaitilaisella plastiikkakirurgiaosastolla.

Opiskeli Kuopiossa

Beatan isä on valmistunut Kuopion yliopistosta lääketieteen tohtoriksi vuonna 1989, jonka jälkeen hän on erikoistunut plastiikkakirurgiaan niin Kuopion kuin Helsingin yliopistoissa. Opiskeluja Tony on tehnyt myös Kanadassa.

Lue myös: Mikko Leppilammen Beata-rakas vaihtoi taitoluistelun valmentamiseen: Lopetin, kun tajusin ettei minusta tule maailman paras!

Myös tytär Beata asui sisarustensa kanssa nuorena Kanadassa. Heidän äitinsä on tunnettu taitoluisteluvalmentaja Ulla Papp, jonka kautta myös perheen lapset ovat löytäneet uran luistelun parista.