fbq
Robin Packalen

Tällainen on Robin Packalenin uskomaton kellokokoelma

 Poptähti Robin Packalen, 23, on luksuksen ystävä.

Aina tyylikäs laulaja julkaisi Instagram-sivullaan kuvan, jossa poseeraa Turun Aurajoen rannalla Coca-Colaa juoden. Huomion kuitenkin herättää popparin ranteessa komeileva hulppea kello.

Pikkurahalla asuste ei irtoa asua täydentämään. Rolexin Day-Date 40 -rannekellon hinta on huikeat 39 200 euroa.

Käytettynä tuplahinta! Robin Packalenin ranteessa roikkuu kelloharrastajien himoitsema öky-Rolex – kuvat!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Robin onkin todellinen ökykellojen ystävä. Popparin kokoelman helmi lienee Audemars Piguet Royal Oak 26331st., jonka arvo uutena on noin 30 000 euroa, mutta jonka arvoksi asiantuntija Sami Astala Kellokonttorista arvioi taannoin jopa 80 000 euroa.

Jestas, mitä luksusta! Robin Packalen hankki 80 000 euron arvoisen ökykellon

Robinin arvokellokokoelmaan kuuluu lisäksi ainakin Rolexin Yacht-Master, Datejust ja GMT-Master sekä IWC Da Vinci. Kellokokoelman arvo uutena ylittää 150 000 euroa. Usein arvokellot saattavat kuitenkin maksaa jälkimarkkinoilla tuplastikin enemmän.

Robinilla on kellokokoelman kartuttamisen lisäksi urheiluharrastuksia. Skeittaus on kuitenkin vaihtunut astetta jännittävämpään aktiviteettiin. Poppari on viimeaikoina julkaissut sosiaalisessa mediassa hurjia kuvia ja videoita, joissa hän liitää korkealla pilvissä - hän nimittäin opiskeli itsensä vastikään varjoliidinpilotiksi.

Laulaja Robin sinkosi taivaalle - opiskeli itselleen lennokkaan "ammatin", katso hurjat kuvat!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Varioliitäminenkään ei ole halpaa hupia, vaikkei verotakaan lompakkoa yhtä paljon kuin ökykellojen keräileminen. Varjoliitokoululla peruskurssi maksaa 1 040 euroa.