Erika Vikman

Taiteilijasielut löysivät toisensa? Erika Vikman loi paljonpuhuvia katseita punatukkaiseen kaunottareen viinilasin lomassa – kuva!

Kotimaa | 25.09.2021 06:32

Tuorein Seiska kertoo, että taiteilijapiireistä on vinkkailtu jo pitkään ex-tangokuningatar Erika Vikmanin, 28, löytäneen rinnalleen uuden seuralaisen. Pari vuotta sitten musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasesta, 78, eronneen Erikan ystävättären vahvistetaan työskentelevän niin ikään viihdealalla.

Lue lisää: Erika Vikman viihtyy kauniin julkkistaiteilijan kanssa: yhteisiä öitä ja viinikikatusta – paparazzikuvat Seiskassa!

Valkkaria

Myöhään viime viikon perjantaina Posse-ohjelmassa esiintynyt Erika kiirehti studiolta suoraan julkkistaiteilijana tunnetun ystävättärensä luokse Helsingin keskustaan.
Kaunottaret tapasivat katuravintolassa, missä he nauttivat lasilliset valkoviiniä. Reilun tunnin kestäneen terassihetken aikana naiset loivat toisiinsa tiiviiltä näyttäviä katseita.

Erika loi ystävättäreensä paljonpuhuvia katseita viinilasin lomassa.  Nainen on samanlainen taiteilijasielu kuin Erikakin.
Erika loi ystävättäreensä paljonpuhuvia katseita viinilasin lomassa.  Nainen on samanlainen taiteilijasielu kuin Erikakin.

Lue myös: Ohhoh, mikä keikka-asu! Erika Vikmanin rintsikat veivät huomion – paljonkertovat kuvat!

Erika pitää myös naisista

Erika kertoi Apu-lehdessä vuosi sitten, että voi ihastua sekä miehiin että naisiin.

Lähtökohtaisesti tunnen ehkä enemmän vetovoimaa miehiin, mutta enemmän se on kiinni ihmisestä kuin sukupuolesta, Erika paljasti.

Erikan ja Dannyn ikäero oli peräti 50 vuotta, joten tangokuningatar selvästi arvostaa ihmisessä kypsyyttä.

Seiskan saamien tietojen mukaan Erikan ystävätär on häntä noin 20 vuotta vanhempi.

Ota Seiskan paparazzi Panu Hörkkö seurantaan Instagramissa!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!