fbq
Marko Anttila

Syövätkö Leijonat Mikko Rantasen piikkiin? Kapteeni Marko Anttila: ”Toivotaan ainakin”

Suomi ei onnistunut puolustamaan maailmanmestaruuttaan jääkiekon MM-kotikisoissa. Leijonille jäi lopulta luu käteen, kun Kanada oli liian vahva torstai-illan puolivälieräottelussa. Vaahteralehtipaitojen voitto tiesi Suomen MM-turnauksen päättymistä.

Tulos oli tyly, vaikka Leijonat sai tänä keväänä huippuvahvistuksia NHL:stä. Terävin keihäänkärki oli Colorado Avalanchen supertähti ja monimiljonääri Mikko Rantanen.

Valtaisaa ryöpytystä! Megatähti Mikko Rantanen esitteli taitojaan Leijonien hotellilla – antoi isän kädestä Kaapo Kakolle: Mörkö riensi halaamaan

– Kaikki tietävät, miten pitkä ja kuluttava NHL-kausi on ollut. Ja silti he lähtivät tänne tavoittelemaan palkintoa tälle kaudelle. Se kertoo, miten paljon Leijona-paitaa arvostetaan. Mahtava juttu, kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila, 37, kiitteli aiemmin Seiskalle.

Marko on saanut kritiikkiä peliotteistaan mutta parantanut koko ajan.
Marko on saanut kritiikkiä peliotteistaan mutta parantanut koko ajan.

Mörkö kuorsaa kunnolla! Marko Anttilalle joudutaan tekemään eritysjärjestelyjä Leijonien majapaikassa

Rapakon takana NHL:ssä on olemassa perinne, jossa tulokaspelaajat joutuvat kustantamaan koko joukkueen illallisen. Toisinaan myös kallispalkkaisimmat tähdet tarjoavat illallisia joukkuetovereilleen.

NHL-tähti Mikko Rantanen äkkäsi hotellin aamupalalla paikallisen erikoisuuden – Leijonien turkulaistähdiltä kovaa puhetta Tampereesta

Rantanen kuuluu viimeksi mainittuihin syvätaskuihin. TPS-kasvatin NHL-sopimuksen kokonaisarvo on poskettomat 55 miljoonaa dollaria.

Joten miten on, Mörkö, mahtaako Rantanen viedä Leijonalauman syömään Tampereella?

– Eiköhän hän vielä jossain vaiheessa vie! Toivotaan ainakin, Marko virnisti Seiskalle.

Mikko Rantanen MM-kisoissa Seiskan erikoishaastattelussa:

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.