fbq
janita lukkarinen

Syöpään sairastunut Temptation Island -Janita julkaisi dramaattisen päivityksen sairaalapediltä: ”En tiedä, elänkö 2 kuukautta!"

Temptation Island Suomi -tosi-tv-ohjelmassa esiintynyt Janita Lukkarinen kertoi aikaisemmin tällä viikolla sairastuneensa syöpään. Vakavan tilanteen vuoksi hän on parhaillaan sairaalahoidossa. 

- Mulla syöpä on aggressiivista laatua ja se ei ole vain yhdessä tai kahdessa paikassa, Janita kirjotti alkuviikosta Instagramissa. 

Temptation Island Suomen kaunottarelle järkyttäviä uutisia: sairastui pahaan syöpään – odottaa leikkausta sairaalassa: Se ei ole vain yhdessä tai kahdessa paikassa

Tänään keskiviikkona Janita avasi tilannettaan jälleen sosiaalisessa mediassa. Valokuvassa nuori nainen makaa sairaalapedillä ja keimailee kameralle. Kuvatekstistä huokuu toivo sekä positiivisuus vakavasta sairaudesta huolimatta. Janita kirjoittaa, että raadollisesta tilastaan huolimatta hän voi silti näyttää hyvältä ja tuntea itsensä kauniiksi. 

- Enkä todellakaan tarkota tällä kuvalla et tää olis helppoa, vaan koska mä en vielä tiedä elänkö mä esim 2kuukautta vai saanko jatkoaikaa mä haluun et muistatte mut sinä Janitana ja kasvoina syövälle, joka oli niin perkuleen kova muija!! Mun täytyy kääntää mun sairaus voitoks ja nauttia joka päivästä ja mun omasta kropasta!!! Mun taistelu on vasta alussa ja mä tuun romahtamaan vielä monet kerrat ja tarviin teitä jakamaan tän matkan mun kanssa! 

janita lukkarinen

Janita on jakanut ajatuksiaan myös Instragram Storyssaan, josta päivitykset katoavat 24 tunnissa.

- Esimerkiksi tämä on osa sitä rumaa puolta. Saan joka ilta napapistoksen verenohennuslääkettä, jotta en saa veritulppia. Makaan suurimman osan ajasta, koska tällä hetkellä en pysty kävelemään kuin maksimissaan kymmenen metrin matkoja, Janita kirjoittaa verisen kuvan yhteydessä.

Toisessa päivityksessä Janita poseeraa sisarensa kanssa.

- Vuosi sitten oltiin häissä, kun toinen siskopuoleni meni naimisiin ja vuosi siitä päivästä katsottiin toisiamme hiljaa. Mä istuin pyörätuolissa ja mulla on syöpä.