fbq
Kotimaa
12.08.2021 08:57
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto
Jasmine Tukiainen ja Suvi Pitkänen
Suvi Pitkänen järkyttyi Jasmine Tukiaisen kuolemasta – suuria suunnitelmia vielä hetki sitten: Jasmine oli hyväsydäminen ihminen
Kotimaa
12.08.2021 08:57
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto

Kauneusalan yrittäjä ja dj Suvi Pitkänen järkyttyi ystävänsä kuolinuutisesta.

Jasmine Tukiainen menehtyi eilen keskiviikkona (11.8.). Jasminen ystävä ja yhteistyökumppani Suvi Pitkänen järkyttyi suru-uutisesta.

- Olimme paljon tekemisissä etenkin muutama kuukausi sitten. Teimme paljon bisnessuunnitelmia tulevaisuudelle, ja Jasminen oi tarkoitus olla mukana SB Beautyn tulevissa jutuissa. Uutinen on todella järkyttävä, Suvi kertoi Seiskalle.

Lue myös: Jasmine Tukiainen on kuollut 32-vuotiaana

Suvi kertoi, että hänellä ja Jasminella oli aikoja, kun he eivät olleet juurikaan tekemisissä toistensa kanssa.

- Meillä ei kuitenkaan ollut mitään riitaa.

Suville on jäänyt mieleen hetki, jolloin Jasminen hyväsydämisyys tuli vahvasti esille.

- Avasimme yhteisen hoitolan Helsingin Kamppiin (2016). Kävimme juhlistamassa sitä illallisella, ja sen jälkeen suuntasimme asunnolleni jatkamaan iltaa. Jossain vaiheessa äitini soitti minulle perheeseeni liittyvistä ikävistä asioista, ja olin järkyttynyt. Pakkasimme Jasminen kanssa viinipullon mukaan, ja suuntasimme perheeni luokse selvittämään asioita. Jasmine oli tukenani. Tuo on jäänyt mieleeni todella hyvin bisnesasioiden ulkopuolelta. Tuo tilanne kertoo paljon siitä, millainen hän oli. Jasmine oli erittäin hyväsydäminen ja ihana ihminen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »