fbq
Niina Kuhta

Suurin pudottaja -tähti Niina Kuhta selvisi kivuliaasta leikkauksesta – kiittää suuresti tv-hahmoa muistuttavaa lääkäriään: ”Aivan ihana”

Suurin pudottaja -tv-ohjelmasta tuttu hääyrittäjä Niina Kuhta, 39, lepää sairaalavuoteella kivuliaan leikkauksen jälkeen. Yrittäjä arvelee makoilevansa viikon Naistenklinikan sairaalassa, koska hän tarvitsee aikaa toipuakseen.

Hän kertoo koettelemuksestaan sosiaalisen median tileillään Instagramissa ja Facebookissa

- Kivuliaasta leikkauksesta selvitty. Tiesin että on kivulias mutta kovat järkyttävät kivut yllätti silti, Niina kuvailee.

- Minun hyvälaatuisten kasvainten verisuonet on nyt tukittu ja menneet kuolioon. Kivut sen mukaiset. Kaiketi leikkaus oli onnistunut. Nyt vaan toivotaan, että kohtu kestää tämän kaiken.

 Suurin pudottaja -tähti Niina Kuhta on sairaalassa - takana suuri leikkaus: "Olen huonossa hapessa"

Erityistä kiitosta Niina antaa lääkärilleen, jota hän kuvailee kahden tv-hahmon risteytykseksi.

- Lääkäri oli kovasta lääkityksestäni huolimatta muistaakseni Ritari Ässän ja Dr Shepherdin sekoitus. Aivan ihana. Miten voikaan lääkäreissä olla niin isoja eroja, että toiset tuovat epävarmuudellaan huolta, toiset vievät huolet sekunnissa. Hän sai minut uskomaan parantumiseen ja hyvään elämään sekunnissa, kun avasi suunsa.

Kovan lääkityksensä takia Niinalla on vaikeuksia pysyä hereillä. Hän paljastaa olevansa tajuissaan vain muutamia minuutteja kerrallaan, eikä pysty edes puhelimessa puhumaan. 

Häntä oli pelottanut operaatio etukäteen huomattavan paljon, sillä se oli kivuliaisuuden lisäksi hänen viimeinen mahdollisuutensa taistelussa kohtunsa pelastamiseksi. 

"Rakkautemme ei loppunut koskaan" - Niina Kuhdan kanssa yhteen palannut Jussi-rakas vakuuttaa: "Enää en Niinasta luovu!"

Niina oli viime joulukuussa operoitavana leikkauspöydällä, mikä oli yrittäjälle hyvin henkisesti raskas kokemus. Tuolloin hänen leikkauksensa oli epäonnistunut, koska kaikkia hänen kasvaimiaan ei pystytty poistamaan pelastamatta kohtua. Kyseinen operaatio oli hänelle tuolloin toinen samanlainen, eikä kolmatta voitu hänen mukaansa tehdä.

Niina Kuhdan iso kasvainleikkaus epäonnistui pahasti - tv-kaunotar murtui täysin: "Olen itkuisen neuvoton"

(201118) -- Helsinki, October 18, 2020 – Niina Kuhta and her husband Jussi poses for the camera during Olavi Klinovin Klinov #2 art exhibition opening party in Helsinki, Finland, 18. October 2020. (Matti Matikainen/Aller Media)
Niina erosi poikaystävästään Jussista keväällä 2020. Pariskunta palasi yhteen jo saman vuoden syksynä. Kuva Matti Matikainen.

- Olen vähintäänkin itkuisen neuvoton. Ei hitto et voi olla mieli maassa. Joten jos näet minut jossain ja en jaksa hymyillä niin älä säikähdä. Olen nyt itkuni ansainnut. Niina kertoi tuolloin.