fbq
Susanna Laine

Susanna Laine vastaa kritiikkiin ökylomastaan – "Sokkihoitoa"

Suosikkijuontaja Susanna Laine, 41, ja räppäri Petri Nygård, 47, ovat viihtyneet yhteisellä lemmenlomallaan Arabiemiraattien Dubaissa jo pari viikkoa.

Susanna on päivitellyt aurinkolomalta runsaasti materiaalia sosiaaliseen mediaan. Petri puolestaan ei ole hiiskunut asiasta sanaakaan. Pariskunta kuitenkin bongattiin tammikuun ensimmäisellä viikolla Finnairin Dubain-koneesta, jossa he matkustivat economy-luokassa.

Susanna Laine ja Petri Nygård ovat seurustelleet vuodesta 2021 lähtien. Pari tutustui toisiinsa Masked singer Suomi -ohjelman kuvauksissa.

Susanna Laine ja Petri Nygård lemmenlomalla! Julkkispari matkusti tavisten seassa – kuva

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Susanna onkin ilahduttanut seuraajiaan suurin piirtein päivittäisellä somesisällöllä. Tänään (18.1.) hän julkaisi Instagram-sivullaan hehkeän kuvaparin, jossa säteilee ilta-auringon valaistessa hänet ja taustalla siintävän kaupungin pilvenpiirtäjät.

Lukuisat kadehtivat seuraajat ovat viestitelleet Susannalle.

- ”Nauti nyt siellä, täällä Suomessa on niin pimeää ja ankeaa, että musertuu” on suunnilleen saamieni viestien sisältö ja allekirjoitan niistä jokaisen, hän myöntää kuvatekstissä.

- Ollaan me kyllä ihan oma lajimme kun pimeydessä selviydymme tai ainakin yritämme. Ei oo heleppua, saa tulla kokeilemaan!!!

Susanna Laine julkaisi bikinikuvan Dubaista

Monet ihmiset kyseenalaistavat huippusuosittuun Dubaihin ja Arabiemiraatteihin matkustamisen. Ihmisoikeusasiat ovat nimittäin Emiraateissa hiukan vinksallaan. Susanna ilmeisesti tiedostaa tämän, mutta eräs asia helpottaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Täällä Arabiemiraateissa (olkaamme nyt mitä mieltä tästä maasta tahansa) aurinko paistaa lähes vuoden jokaisena päivänä pilvettömältä taivaalta. Huh. Sokkihoitoa, Susanna iloitsee.

Susanna Laine lomailee - seuraajat hämmentyneitä: "Tässä on jotain outoa"

Susanna kertoo, ettei hänen nuoruudessaan talven pimeys tuntunut yhtä järisyttävän karmealta. Hän haaveileekin monelle tutusta asiasta.

- Väkisinkin sitä jo miettii, voisiko järjestää elämän niin, että talvikuukaudet asusisi vaikkapa jossain Etelä-Euroopassa. Edes ne kaksi pimeintä.

Kuitenkin ahdinkoon saattaa löytyä halvempikin ratkaisu.

- Vai onko tämä vain klassinen asenne ratkaisee -tyyppinen juttu, ja D-vitamiinia huuleen? Onhan niitä suurempiakin murheita, Susanna toteaa ja toivottaa kaikille valoa ja voimaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lemmenlomalle lennähtänyt Susanna Laine kummastuttaa oudolla ruokavalinnallaan: "Ei hyvää päivää"

Seuraajat ovat Susannan kanssa varsin samaa mieltä. Kaunottaren juontajaystävä Vappu Pimiä on heittäytynyt aivan hengelliseksi.

- Amen, hän nimittäin kommentoi punaisen sydämen kera.