fbq
Susanna Laine

Susanna Laine avoimena elämänsä tärkeimmistä asioista: "Ehkä vähän valehtelin"

Suosikkijuontaja Susanna Laine, 41, pohdiskelee usein sosiaalisessa mediassa syntyjä syviä.

Videohaastattelussa Susanna Laine:

Tänään Susanna julkaisi Instagram-tarinoissaan videon, jossa puhelee seuraajilleen astetta syvällisemmistä aiheista. Juontaja kertoo videolla olleensa tekemässä haastattelua, ja yksi kysymys on jäänyt mietityttämään häntä toden teolla.

- Siinä kysyttiin mitkä ovat asioita, mitä ilman ei voisi elää. Haetaanko tässä nyt jotain suuria kokonaisuuksia, niin kuin terveys, ystävät ja läheiset ihmiset, vai onko nämä tämmöisiä, että "aamukahvi"? hän mietiskelee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- No, ainakin aamukahvi, Susanna sitten toteaa.

Tuskallinen puhelu! Susanna Laine paasaa vakuutusmyyjästä

Mieleen pulpahtaa myös toinen asia, jota ilman olemassaolo olisi hankalaa.

- Ja sitten taas musiikki, sehän on semmoinen. Sitten mietin, että onko musiikki pieni vai iso asia? Ei sillä ole mitään väliä, mutta ilman sitä en voisi elää, Susanna toteaa jämäkästi.

Kysymys on saanut Susannan myös päätymään siihen lopputulokseen, että hänen elämässään ei ole yhtäkään tavaraa tai esinettä, jota ilman hän ei voisi elää.

- Se on jännä, koska joskus nuorena olin aikamoinen vaateshoppaaja ja shoppaaja muutenkin, mutta enää en ole.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hänen mukaansa toimintatapa saattoi muuttua sen jälkeen, kun hän osallistui sarjaan, jossa näki mistä vaatteet tulevat ja kuinka paljon ne kuluttavat luontoa. Susanna kertoo, ettei enää saa "kiksejä" siitä, että ostaa jotain, mutta pyörtää kuitenkin sanansa.

- Ehkä vähän valehtelin. Saan joskus, jos löydän jonkun vaatteen tai tavaran, mikä on juuri minulle supertärkeä ja täydellinen, hetkellisen nautinnon. Mutta hyvin harvoin, hän toteaa ja kertoo nuorempana tunteen tulleen joka kerta, kun hän osti jotain uutta.

Susanna Laineen omituinen resepti kauhistuttaa: "Lihottaa!"