fbq
Saija Tuupanen keikkailee kalenteri punaisena.

Supersuosittu Saija Tuupanen painaa keikkakalenteri punaisena – ”Välillä on tuntunut, ettei enää jaksa!”

Tanssiparketti täyttyy heti, kun vuoden 2003 Tangokuningatar Saija Tuupanen, 37, astelee kesämekossaan lavalle. Hänen äänensä suorastaan sähköistää tunnelman.

Ollaan Suomen yhden suosituimman naisartistin keikalla. Tummakutrinen kaunotar tanssittaa tällä kertaa legendaarista Jenkkapirttiä Asikkalassa. Heti seuraavana päivänä hän nousee lavalle Tuuloksen Kapakanmäellä, ja sitä seuraavana Isokyrön Kalliojärvellä. Niiden jälkeen luvassa olisi Kauhajoki, Orivesi, Kouvola, Raisio... Lista tuntuu jatkuvan loputtomiin.

– En ole itsekään laskenut, montako keikkaa heitän tänä kesänä, hän naurahtaa Seiskalle.

Paljonkertova kuva! Sami Hedberg ja viehättävä Saija Tuupanen käänsivät katseita muinaisen Rooman raunioilla!

Supersuosittu Saija on jo vuosia kuulunut maamme ahkerimpiin laulutähtiin. Vaikka keikkakalenteri hehkuu jälleen punaisena, hän väittää ottavansa nykyään iisimmin.

– Viime vuosiin nähden olen vähentänyt tosi paljon keikkoja. Loppukesä on tosin aika haipakkaa.

Varsinkin elokuu on hektinen, kun keikkojen lisäksi kiirettä pitää Ränssin Kievarin kesäteatterilavalla. Kuka nyt soittaa, sir? on näytelmätrilogian kolmas osa.

​ Saija ja hänen taustabändinsä eX-miehet tekevät saumataonta yhteistyötä. – Ei riitä, että on vain artisti ja bändi, vaan heidän pitää olla yhtenäisiä, Saija alleviivaa.
​Saija ja hänen taustabändinsä eX-miehet tekevät saumataonta yhteistyötä. – Ei riitä, että on vain artisti ja bändi, vaan heidän pitää olla yhtenäisiä, Saija alleviivaa.

– Esiinnyn siellä jo kuudetta kertaa, hän hymyilee kauniissa kesäillassa.

Rautakaupassa pyörineet Sami Hedberg ja laulajarakas Saija Tuupanen huristelivat upealla BMW:llä – kuva!

Monista Tangokuningattarista ei ole kuultukaan kruunajaisten jälkeen, mutta Saijan suosio on ja pysyy.

– Mie luulen, että olen edelleen se sama Tuupovaaran tyttö kuin silloin 17 vuotta sitten. Olen aina sanonut, että ole oma itsesi ja tee työtä sydämestäsi,  laula ihmisille ja ole aito. Ihmiset kyllä aistivat, jollet ole, Saija sanoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Minulla on myös loistavat taustajoukot ja aivan upea bändi. Ne kaikki tekevät tästä sen kokonaisuuden. Tanssi-ilta ei ole vain minun vaan koko orkesterin.

Lemmenloma! Sami Hedberg ja laulajarakas Saija Tuupanen yhdessä Espanjaan – hellä kuva lentokentältä!

Tänäkin kesänä Saijan katumaasturin mittariin kertyy järkyttävä määrä keikkakilometrejä. Herttainen artisti kertoo aina olleensa kova tekemään töitä.

– Ihan sieltä pienestä tytöstä asti. Jo kotona opetettiin, että töitä on tehtävä, jos haluaa menestyä. Mikään ei tule ilmaiseksi.

– Mutta täytyy sanoa, että kyllähän tämä työ vie valtaosan ajasta. Välillä on ollut niin tiukkoja vuosia, että on tuntunut, ettei enää jaksa. Kun on 16 vuotta painanut, niin alkaa jo olla haaveena, että saisi joskus kunnon kuukauden kesäloman!