fbq
Pia Penttala

Supernanny Pia Penttala jyrähtää arvostelijoille - "On tämä nyt jumankauta"

Supernanny Pia Penttala, 52, lataa suorat sanat arvostelijoille.

Televisiosta tuttu lastensuojeluammattilainen kertoo Seiskalle hiljattaisesta Instagram-avautumisestaan ja sen tarkoitusperistä. Pia kirjoitti kuvatekstissään somessa huutelevista ihmisistä ja heidän ilkeistä kommenteistaan.

- Se ei ihan kokonaisuutena koskenut minua, mutta totesin, että aina ihmiset ovat märisemässä. Olen aika positiivinen omalta luonteeltani, enkä voi oikein ymmärtää, miksi ihmiset hakevat keskusteluyhteyttä somessa negaation kautta.

Pia sanoo kuitenkin saavansa ikäviä someviestejä todella vähän verrattuna  julkkistuttaviinsa.

Piia Penttala
Pia tunnetaan Supernanny Suomi -ohjelmasta, joka pyörii MTV3:lla.

- Ihmiset ovat joskus ihan muutenkin toisilleen todella epämiellyttäviä. Siksi sanoin, että on tämä nyt jumankauta - olet sitten miten päin tahansa, niin aina löytyy niitä soraääniä.

- Voisimmeko suomalaisina oppia nauttimaan toisten iloista ja toisista sellaisina kuin olemme? Tämän vuoksi välillä tykittelen tällaisia juttuja, että katsokaa välillä peiliin, hän pamauttaa.

Supernanny Pia Penttalan hermoja koetellaan haastavan lapsen kanssa: ”Olen ärsyyntynyt”

Pia arvelee, että hänen positiiviseen elämänasenteeseensa vaikuttaa sinisilmäisyys, jonka hän on pystynyt säilyttämään läpi elämän.

- Haluan luottaa ihmisiin ja maailmaan. En halua luopua siitä. En ole muuttunut julkisuuden myötä mitenkään. Elämässä on pystyttävä näkemään kaikki hyvä, hän muistuttaa.

Supernanny Pia Penttala ihmettelee huuteluja: "Päätin ihan omilla aivoilla hakea apua lihavuusleikkauksella"