fbq
Pippa Laukka

Suosittu somelääkäri ilmoitti lopettavansa - Pippa Laukan kommentit poikivat riidan: "Kun kerran puhutaan suoraan..."

Suosittu somelääkäri Anni Saukkola on ilmoittanut lopettavansa vaikuttajahommat toistaiseksi.

Anni julkaisi Instagram-sivullaan päivityksen, jossa perustelee suurta päätöstään. 

- Someyritykset nappaavat vaivihkaa yhä isomman osan päivämme luppoajasta - siitä, joka aiemmin on käytetty aivojamme ja luovuuttamme stimuloivaan tekemiseen. Somen selaus lisää masennusoireita, syömishäiriöoireita, kateutta..., hän kirjoittaa ja kertoo, ettei hänen arvoilleen sovi hyötyä kyseisestä järjestelmästä.

Pippa Laukka esitteli somessa uuden perheenjäsenensä: ”11 kiloa mustaa kultaa”

- Mun aloittaessa somelääkärinä ei täällä ollut lääkäreitä tai muitakaan asiantuntijoita, toisin kuin nyt. Tunnen että tehtäväni on nyt tehty. Inspiraationi on käytetty, Anni miettii.

- Somessa on hirvittävää häirintää. Se että muhun kohdistetut häirintäkeissit ei oo kiinnostaneet poliisia vähääkään, on ollut hirmu lannistavaa. Kuvittele että työpaikalla leviteltäis sun kasvokuvaa valheiden ja solvauksien kera, mutta kukaan ei puuttuisi asiaan? hän avaa.

Anni kuitenkin kiittää seuraajiaan, eikä poista mahdollisuutta aktivoida tiliä joskus uudelleen.

Suomen seksikkäin lääkäri? Pippa Laukka, 52, löi ällikällä Venla-gaalassa: huikea halkio huiteli yläreidessä – punaisella matolla haukottiin henkeä

Anni on sivullaan puhunut paljon esimerkiksi mielenterveysasioista, sekä kumonnut terveysvaikuttajien väitteitä esimerkiksi positiivisten ajatusten parantavasta voimasta. 

Päivitys on kerännyt pääasiassa pelkästään kiitteleviä kommentteja. Julkkislääkäri Pippa Laukka ei kuitenkaan ole ilahtunut Annin kirjoituksesta.

- Kiitos kun olet oma itsesi ja teet tärkeää työtä missä sitä sitten harjoitatkin, hän aloittaa kommentissaan.

- Pakko myös todeta, että kyllä meitä lääkäreitä on ollut somessa piiiitkään jo ennen kuin te nuoremmat valmistuitte lääkäriksi. Mm Dr Body on tehnyt arvokasta sometyöt vuosien ajan, Pippa huomauttaa toivottaen kaikkea hyvää.

Dr Bodylla Pippa viittaa erikoislääkäri Jan Sundelliin, joka on esillä sosiaalisessa mediassa ja toimii muun muassa kolumnistina Kuntoilu&Fitness -lehdelle.

Pippa Laukka ahdistui sodan edessä - ilmaisee arvostuksensa presidentti Niinistöä kohtaan: "Tämän kriisin myötä..."

Annin seuraajat ovat nousseet puolustuskannalle.

- Hänen työnsä somessa ei ole mitenkään verrattavissa Annin tekemään työhön, josta hänet on myös palkittu. Ei ole ns mitään vastaan lääkäri Sundellia, mutta nyt puhutaan hiukan eri kaliiberin sometyöstä. Koin kommenttisi Annia vähättelevänä. Toivottavasti se ei ollut sinun tarkoituksesi, eräs seuraaja kirjoittaa, ja huomauttaa Janilla olevan 2300 seuraajaa, kun Annilla huikeat 43 000. 

- Onnistuit hyvin kiteyttämään tällä kommentillasi sen mikä somessa on just kuluttavinta. Näennäisen ystävällisin kommentti jossa on mukana aivan turha piikki, toinen ilmaisee.

- Olet nyt pahoittanut mielen minut mainitsemalla. Ei ihme, ettei täällä jaksa, erikoislääkäri Jan Sundell kommentoi Pipalle, johon tämä vastaa vain itkunauru- ja pusuemojeilla.

Pippa Laukan kuumottava ostosreissu – varashälytin piippasi, myyjä pyysi avaamaan kassin: ”Niin noloa!”

Anni on itse päättänyt vastata Pipalle, ja nostaa esiin häntä häirinneen teon.

- Kiva vastakkain asettelu ja itseään nostava pahan mielen kommentti jollaisten takia juuri olen someen niin väsynyt. Esim sinä mainostit kännykän kuoria koronapandemian alkaessa kun itse keskityin puhumaan luotettavasta tiedosta sorry suorapuheisuuteni. Kaikkea hyvää sullekin! Anni kommentoi kipakasti.

- Kun kerran puhutaan suoraan niin pakko sanoa, että mielestäni sinä vähättelit ja vastakkainasettelit tuossa feedtekstissä meitä vanhempia kollegoita sillä, että sanoit aloittaneesi somessa täällä ei ollut muita lääkäreitä, Pippa vääntää.

- Se ei pidä paikkaansa koska onneksi meitä senioreita ja erikoislääkäreitä on teidän nuorempien ohessa, ehkä kanavat ovat vain eri. Hyvä niin! Kaikille tilaa riittää, hän jatkaa lainaten uskonnollista virttä.

- Ja mitä tulee mainontaan niin hukkasit pointin sekä mainoksesta että tekstistäsi, mutta se suotakoon täällä sinun seinälläsi. Onnea tulevaan ja erikoistumiseen, Pippa toivottelee.

Anni ei ole toistaiseksi enää vastannut kommenttiin.

Shokkikuva! Julkkislääkäri Pippa Laukka joutui sairaalaan - poseeraa tippaletku ranteessa: "Pyörähti sellainen kuumetauti kropassa..."