fbq
Kotimaa
20.10.2021 19:41
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Teemu Myöhänen
Pola Ivanka
Suosittu drag-taiteilija yllättää: esiintyy uudella nimellä ja nappasi maineikkaan lauluntekijäkaksikon uutuuskappaleen – tunteikas video julki
Kotimaa
20.10.2021 19:41
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Teemu Myöhänen

Drag-taiteilija Pola Ivanka yllättää julkaisemalla musiikkia omalla nimellään.

Esiintymislavoilla hänet on nähty Pola Ivankana, mutta nyt hän esittää musiikkia Mika Tepsana. Uusi Vaahterat-kappale julkaistaan suoratoistopalveluissa perjantaina 29.10.

- Julkaisen laulut omalla nimelläni, mutta keikalla on aina mukana Polan glamouria. Mika Tepsa on kietoutunut alter egoni Pola Ivankan pauloihin aikaa sitten. Nyt tuon sen kaikille nähtäväksi, sillä olen itsekin Polan takana ja Pola minun, Mika kertoo tiedotteessa.

Vaahterat-kappaleen on kirjoittanut maineikas lauluntekijäkaksikko, Teleks-yhtyeen Markus Koskinen ja Pepe Johansson. Lauluntekijöiden ja Mikan maailmat kohtasivat suvaitsevaisuuden, hyväksymisen ja moninaisuuden sanomassa.

- Haluan kuljettaa yleisöä tunnelmasta toiseen, hullun hauskasta naurusta sentimentaaliseen draamaan ja sieltä takaisin. Viimeinkin olen avannut omakohtaisten laulujeni lippaan ja tuon laulut myös keikoilleni, Mika sanoo.

Katso Vaahterat-kappaleen musiikkivideo ensinäytössä Seiskassa:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »